Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 09:13, 23 lis 2016

AniMa napisał(a)
Czytając GOT nie mogłam pojąć, jak autor tak szybko i tak łatwo głównych bohaterów uśmierca....ale smoki fajne

No i tu właśnie jest moc GOT-nie wiesz co będzie za zakrętem
kasja83 09:17, 23 lis 2016

Kindzia napisał(a)
Ale wiosnę mamy

A czytałam, że dziewczynki już róże kopcowały...mnie też kusiło młode magnolie okryć, dobrze, że tego nie zrobiłam, zakwitły by mi pod tą agro

No pogoda taka trochę...jak dla mnie niefajna.Dla mnie listopad to powinien być listopad i tyle-mimo, że człowiek lubi słońce,ale kilkanaście stopni to już przesada. Rośliny wariują.
kasja83 09:17, 23 lis 2016

malkul napisał(a)

gumisie czy gumowce?

Chyba w jedno i drugie
AniMa 09:32, 23 lis 2016

kasja83 napisał(a)

No pogoda taka trochę...jak dla mnie niefajna.Dla mnie listopad to powinien być listopad i tyle-mimo, że człowiek lubi słońce,ale kilkanaście stopni to już przesada. Rośliny wariują.

Tez tak mam lubię pogodę adekwatną do pory roku, nawet jak ziąb i leje. Ogólnie każdy miesiąc jest dla mnie piękny i każdy ma to coś......ale przyznam, że ostatnio słońca mi brakowało...
Madzenka 06:33, 24 lis 2016

Super rok super ogrodniczki. Czekam z Tobą na kolejny rok, będzie się działo !
iwka 12:16, 24 lis 2016

no proszę jaka metamorfoza

chyba w końcu się zabiorę za oglądanie, cała gra o tron siedzi w kompie i miejsce zabiera
kasja83 12:21, 24 lis 2016

iwka napisał(a)
no proszę jaka metamorfoza

chyba w końcu się zabiorę za oglądanie, cała gra o tron siedzi w kompie i miejsce zabiera

Zazdroszczę...to jak tort, który czeka na zjedzenie-ja swój już dawno zjadłam.Pozostaje czekać na wiosnę

iwka 12:24, 24 lis 2016

kasja83 napisał(a)

Zazdroszczę...to jak tort, który czeka na zjedzenie-ja swój już dawno zjadłam.Pozostaje czekać na wiosnę

nie mam kiedy oglądać, jeżeli już to muszę w samotności bo domownicy nie przepadają za takimi filmami, ale jak się wkręcę to nie odgoń mnie od kompa Jakiś czas temu igrzyska śmierci były na tapecie
Anda 12:28, 24 lis 2016

kasja83 napisał(a)

Heheh, dobre porównanie Tylko akurat ten tort to mało słodki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 13:30, 24 lis 2016

Ja czekam na książkę, trwam w zawieszeniu już ponad 3 lata chyba... myślałam że tak idiotycznie się kończy na Taniec ze Smokami... a tu wiosną Wichry Zimy będą
Tymczasem mam książki polecane przez Jankosię i "Planting" P.Oudolfa - jestem zatem przygotowana na kilka tygodni. Potem kupię kolejne bo u mnie zimą to idą ilości hurtowe O świętach nie myślę bo najpierw mam maraton urodzinowy dzieciaków przepleciony Mikołajkami