No pogoda taka trochę...jak dla mnie niefajna.Dla mnie listopad to powinien być listopad i tyle-mimo, że człowiek lubi słońce,ale kilkanaście stopni to już przesada. Rośliny wariują.
Tez tak mam lubię pogodę adekwatną do pory roku, nawet jak ziąb i leje. Ogólnie każdy miesiąc jest dla mnie piękny i każdy ma to coś......ale przyznam, że ostatnio słońca mi brakowało...
nie mam kiedy oglądać, jeżeli już to muszę w samotności bo domownicy nie przepadają za takimi filmami, ale jak się wkręcę to nie odgoń mnie od kompa Jakiś czas temu igrzyska śmierci były na tapecie
Tymczasem mam książki polecane przez Jankosię i "Planting" P.Oudolfa - jestem zatem przygotowana na kilka tygodni. Potem kupię kolejne bo u mnie zimą to idą ilości hurtowe O świętach nie myślę bo najpierw mam maraton urodzinowy dzieciaków przepleciony Mikołajkami