Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Magda70 19:32, 04 mar 2017

AgataP napisał(a)

A ja mam takiego dentystę, że dzieciaki bez obawy idą, a ja mogę codziennie siedzieć w fotelu

Ja mam do stomatologów awersję...nie lubię jak mi coś robią ale chodzę regularnie i dzięki temu od kilku lat w sumie nic mi nie robi. Mam zęby w miarę zdrowe.
A moja córka też idzie bez obawy...od dziecka nauczona i nigdy nic nie miala ze znieczuyleniem robionego. Zawsze na "zywca" i bez problemu. Więc smiać mi się chcialo w czwratek jak idąc na usunięcie osemki na chirurgie szczękową pytala czy znieczulenie boli lat 19
kasja83 22:21, 04 mar 2017

malkul napisał(a)
Twój zegar właśnei zaczął tykać już gotowy stoi w zwartym szeregu z pozostałymi

Lajkuję
AgataP 12:10, 05 mar 2017

Kaśka graby mają pączusie na razie. Nie ma co im robić zdjęć bo to cienkie patyki Ale jak puszczą listki to je sfoce... kurcze nie uniknę dokupienia kilku sztuk za te co wypadły.
kasja83 12:15, 05 mar 2017

AgataP napisał(a)
Kaśka graby mają pączusie na razie. Nie ma co im robić zdjęć bo to cienkie patyki Ale jak puszczą listki to je sfoce... kurcze nie uniknę dokupienia kilku sztuk za te co wypadły.

Dobra...To jak się zaczną puszczać to foć
Sebek 12:28, 05 mar 2017

Plamy po nawozie długo schodzą... Zobaczę jak po zimie moje płyty marmurowe wyglądają, bo też były całe w plamach.
Anda 12:32, 05 mar 2017

Tutaj też wiosna
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasja83 13:04, 05 mar 2017

Milka napisał(a)
Tak, to na bank czosnek trawy szybko ruszą, wiosna nawóz mozna dać, ale jaki nie wiem

Dokształcam się Irenka w temacie cały czas.Narazie poszedł tylko dolomit,a jak tak pooglądałam z bliska to sporo mchu zauważyłam, więc liczę na to że on trochę pomoże.
kasja83 13:05, 05 mar 2017

Sebek napisał(a)
Plamy po nawozie długo schodzą... Zobaczę jak po zimie moje płyty marmurowe wyglądają, bo też były całe w plamach.

Szkoda...Gapa jestem,wystarczyło po prostu zamieść po nawożeniu.
kasja83 13:07, 05 mar 2017

Magda70 napisał(a)

Ja mam do stomatologów awersję...nie lubię jak mi coś robią ale chodzę regularnie i dzięki temu od kilku lat w sumie nic mi nie robi. Mam zęby w miarę zdrowe.
A moja córka też idzie bez obawy...od dziecka nauczona i nigdy nic nie miala ze znieczuyleniem robionego. Zawsze na "zywca" i bez problemu. Więc smiać mi się chcialo w czwratek jak idąc na usunięcie osemki na chirurgie szczękową pytala czy znieczulenie boli lat 19

Szczęściara ja zawsze miałam pinkolca na punkcie uzębienia,a ono i tak niewdzięczne. Po tym jak 20 lat temu miałam robioną kanałówkę na żywca,nie ma opcji-zawsze raczę się znieczuleniem.
kasja83 13:08, 05 mar 2017

Anda napisał(a)
Tutaj też wiosna

A jak...W tym roku wyjątkowo wyczekana