Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Efffa 20:53, 26 cze 2017

Sebek napisał(a)
Szałwie tniemy, wszystkie
Ja zawsze tnę tylko kwiaty, ale jak chcesz bardziej foremne to tnij do łysa

ale dobrze zrozumialam Magnolię, że teraz ciąć?ja myslalam, ze tnie sie je tylko na jesień czy tam na wiosnę.To jak zetnę teraz ,to np jak za miesiac bedzie znowu taka wielgachna i rozlazla mogę znów ciąć?
Agania 21:01, 26 cze 2017

Sebek napisał(a)
Szałwie tniemy, wszystkie
Ja zawsze tnę tylko kwiaty, ale jak chcesz bardziej foremne to tnij do łysa

Teraz?
Anda 22:21, 26 cze 2017

kasja83 napisał(a)

Tak zatem chyba zrobię.Przy ziemi się tnie?

Ciacham na szerokość dłoni
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 22:22, 26 cze 2017

Agania napisał(a)

Teraz?

Właściwie to tydzień temu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
magnolia 00:01, 27 cze 2017

tnijcie teraz czy za kilka dni, jak już nie zdobi. na wys ok 6-8cm odnośnie ładnie i wtedy już wolniej będzie się chciala rozwalac
MirellaB 02:54, 27 cze 2017

Nareszcie zdjęcia Limki masz bardzo gęste. Moje dwa krzewy posadzone do jednego dołka nie są tak rozrośnięte jak Twój jeden krzew hi hi.

Kasiu ja akurat świecznicą się nie zachwycam. Dużo jej w szkółce, ale jakoś mi nie pasuje
Może kiedyś się przekonam tak jak do brązowej trawy
Zana 07:27, 27 cze 2017

Och nareszcie jakieś fotki są! Jeżówki u Ciebie już kwitną i to jak pięknie jupii. O ile pamiętam to Ty masz ich tam trochę posadzonych, będzie fajny efekt w tym roku, mam nadzieję, że pokażesz. Szałwi na głazowej dałabym więcej, fajnie się odcina od kamieni. Z limkami jestem w szoku, u mnie jeszcze na żadnych kwiatków ani widu ani słychu.
Kasiolaaa 08:10, 27 cze 2017

Wstawiaj wiecej fotek bedzie co ogladac ☺ jezowki super ja czekam na swoje bo dalej w pąkach
Ensata 10:46, 27 cze 2017

Jeżówki już masz, szok. U mnie dopiero pąki, a i szałwia w pełni formy
Margarete 15:44, 27 cze 2017

O jej już masz rozwinięte jeżówki ? nie do uwierzenia - u mnie dopiero zapowiedź kwiatów i to na niektórych tylko.
Bardzo ładny ogród - piękne drzewa, kulki, szałwia, hortki będą za moment wszystko jak trzeba

Nie marudź że niewyjściowy widok - przeciwnie bardzo ładny ogród, spójny, ładne rośliny, czyściutko - a że na wykuszowej nieduże roślinki to nic - urosną - u mnie tez tak było...morze kory a w nim kilka niedużych roślin. A teraz kory nie widać a rośliny jedna przez druga do słońca się wyciągają tak ze muszę je ciąć i ograniczać bo jedna drugą zdominować chce.
Pozdrawiam !