Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 12:51, 26 cze 2017

olga80 napisał(a)
Czekam na nowe foty z ogrodu

kasja83 12:52, 26 cze 2017

Luki napisał(a)
W sumie nie doczytałem gdzie te świecznice, ale mam od 3 lat i jestem bardzo zadowolony, jest na mojej liście bylin idealnych dlatego rośnie już w mnogiej ilości

Luki u mnie będą przy tarasie. Jakie masz odmiany świecznic?
kasja83 12:52, 26 cze 2017

anbu napisał(a)
Kasiu przybyłam oblookać wklęsłą wykuszową
Ale nie ma zdjęć

Ni ma.....zaczęłam wysypywać korę,ale mi gazet zabrakło
kasja83 12:55, 26 cze 2017

Chłop dotargał kory przez weekend-muszę dotarmosić gazet-utknęłam przy 1/3 wykuszu z wysypywaniem.
Niecny sąsiad na apele o skoszenie hektarów chwastów za ogrodzeniem-skosił- UWAGA- jeden pasek zaraz przy naszym ogrodzeniu!!!Co za gość-nic to-trzeba będzie jednak postraszyć go przepisami.grrrrrrrrrrrrr
Jakoś tak niesłonecznie, bardziej ponuro jest w ogrodzie.
Look od wjazdu. Lawenda cudnie odznacza się na głazowej.

Jeżóweczki-wystrzeliły do góry-całe obsypane pąkami-będzie mega kwitnienie
Grabowa, z resztkami Krzysztofów.
Cudna Deep Blue w zbliżeniu
Mixtoorka 13:15, 26 cze 2017

Kobieto rośliny Cię kochają! Graby puszyste, rosną elegancko!Jeżówki u Cibie już jak w pełni lata.

Nie ma sprawiedliwości na świecie, u mnie faza liście .... jak wrócę to im zrobię "niu, niu, niu" i pokażę Twoje!

Mojej szałwii rozlazłej pokażę Twoją szałwię....
13:25, 26 cze 2017
kasja83 napisał(a)
Chłop dotargał kory przez weekend-muszę dotarmosić gazet-utknęłam przy 1/3 wykuszu z wysypywaniem.
Niecny sąsiad na apele o skoszenie hektarów chwastów za ogrodzeniem-skosił- UWAGA- jeden pasek zaraz przy naszym ogrodzeniu!!!Co za gość-nic to-trzeba będzie jednak postraszyć go przepisami.grrrrrrrrrrrrr
Jakoś tak niesłonecznie, bardziej ponuro jest w ogrodzie.

my z dwóch stron takie paski 1-2m szeroki kosimy sami ...to nic ze czyjeś juz sie nie prosze nikogo o nic ....i obys tym straszeniem sie nie doigrała bo mozesz dostac "rondupem w pysk" ...czego ci nie życze ...po ocenie sytuacji u mnie uwazam że lepszy chwast i zwierzyna buszujaca w chwastowisku ...niz roundapowanie
iwka 13:38, 26 cze 2017

kasja83 napisał(a)

Grabowa, z resztkami Krzysztofów.

Kasia, a co masz bardziej w lewo, kulkowisko ? nic a nic nie ściągałam od Ciebie, ale podobnie wyszło u mnie nie wiem jak połączyć te dwie rabaty żeby grały ze sobą
AniMa 13:46, 26 cze 2017

Piszesz korze a ja patrzam.... patrzam..... i żwir widzę....
Deep blue jest cudowna, tez ją kocham miłością wielką
kasja83 13:53, 26 cze 2017

Mixtoorka napisał(a)
Kobieto rośliny Cię kochają! Graby puszyste, rosną elegancko!Jeżówki u Cibie już jak w pełni lata.

Nie ma sprawiedliwości na świecie, u mnie faza liście .... jak wrócę to im zrobię "niu, niu, niu" i pokażę Twoje!

Mojej szałwii rozlazłej pokażę Twoją szałwię....

A propo rozlazłej szałwii-to ta na wykuszowej-Ostfie....coś tam-niestety wygląda na taką bardziej rozlezioną.
kasja83 13:53, 26 cze 2017

eee_taam napisał(a)

my z dwóch stron takie paski 1-2m szeroki kosimy sami ...to nic ze czyjeś juz sie nie prosze nikogo o nic ....i obys tym straszeniem sie nie doigrała bo mozesz dostac "rondupem w pysk" ...czego ci nie życze ...po ocenie sytuacji u mnie uwazam że lepszy chwast i zwierzyna buszujaca w chwastowisku ...niz roundapowanie

Może i masz rację....ech Ci sąsiedzi.