Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

AniMa 09:49, 19 paź 2017

kasja83 napisał(a)

Aniu to jeszcze wrzucam planik-bo z fotek to narazie niewiele widać.Zamiast Brunette-mam posadzoną Black Negliee.

No to jest wyzwanie Wszystko wsadzić zgodnie z planemCo wybierasz? Sporobolusa czy stipę??? Stipa się tak nie pokłada i jak chcesz masz u mnie rozmnażalnik????
Madlenn 11:49, 21 paź 2017

Witaj Kasja,
Od jakiegoś czasu podzcytuję ogrodowisko bo jak każdemu tutaj maży się mi sliczny zielony ogródeczek..
Cieszę się że do Ciebie trafiłam bo po przeczytaniu Twego wątku widze że mamy podobny gust a i domek bardzo bardzo podobny
Ja również głowię sie z planem mojego ogrodu, głownie przedogródka bo na nim w pierwszej kolejności mi zależy.. Będę podczytywać jeśli pozwolisz...? i zaglądać, a gdy porobię zdjęcia i założe w kińcu swój wątek to zaproszę z ogromna prośbą o rady.
Póki co serdecznie pozdrawiam i gratuluje postępów!!
17:52, 21 paź 2017
kasja83 napisał(a)

Aniu to jeszcze wrzucam planik-bo z fotek to narazie niewiele widać.Zamiast Brunette-mam posadzoną Black Negliee.

to ty masz taki planik ...pierwszy raz go widze ...normalnie jestem pod wrazeniem ...bo moje planiki po narysowaniu zaakceptowaniu i kupieniu kilku roslin robiły sie mocno nie aktualne ))
Madlenn 22:06, 21 paź 2017

Bardzo proszę o poradę w wątku " elegancki i nowoczesny przedogrodek chciałabym mieć"
Kindzia 07:57, 22 paź 2017

Matko i córko! Profesjonalny projekt!!! Elegancko będzie!!!
beata_m 15:23, 22 paź 2017

o kurcze! jestem pod wrażeniem! Ale wkomponowane! Świetny projekt jak tarasowa bujnie w przyszłym roku to nam szczęki opadną
AsiaK_Z 17:48, 22 paź 2017

Plan super, ciekawa jestem efektu na żywo
kasja83 07:25, 24 paź 2017

Madlenn napisał(a)
Witaj Kasja,
Od jakiegoś czasu podzcytuję ogrodowisko bo jak każdemu tutaj maży się mi sliczny zielony ogródeczek..
Cieszę się że do Ciebie trafiłam bo po przeczytaniu Twego wątku widze że mamy podobny gust a i domek bardzo bardzo podobny
Ja również głowię sie z planem mojego ogrodu, głownie przedogródka bo na nim w pierwszej kolejności mi zależy.. Będę podczytywać jeśli pozwolisz...? i zaglądać, a gdy porobię zdjęcia i założe w kińcu swój wątek to zaproszę z ogromna prośbą o rady.
Póki co serdecznie pozdrawiam i gratuluje postępów!!

Witaj!Zapraszam...rozgość się!Popieram założenie własnego wątku-łatwiej usystematyzować pewne rzeczy, łatwiej o poradę.
kasja83 07:27, 24 paź 2017

AniMa napisał(a)

No to jest wyzwanie Wszystko wsadzić zgodnie z planemCo wybierasz? Sporobolusa czy stipę??? Stipa się tak nie pokłada i jak chcesz masz u mnie rozmnażalnik????

Aniu wsadziłam już Sporobolusa-ze względu na to, że stipa mogłaby mi wymarzać. Narazie nie mam siły na coroczne dosadzanie roślin. Choć stipa zdecydowanie piękniej wygląda...i ponoć nie śmierdzi
Narazie wsadziłam chyba 20 sztuk-potrzebuję więcej-ale może jak rośliny ruszą-to zobaczę gdzie mam jeszcze łyse placki.
kasja83 07:30, 24 paź 2017

eee_taam napisał(a)

to ty masz taki planik ...pierwszy raz go widze ...normalnie jestem pod wrazeniem ...bo moje planiki po narysowaniu zaakceptowaniu i kupieniu kilku roslin robiły sie mocno nie aktualne ))

Mam;-D Trzymam się go twardo-ewentualnie przy kłopotach ze znalezieniem danego gatunku-wymieniam na coś podobnego. Np. ze świecznicami tak zrobiłam. Narazie nie widać-ale naprawdę z 80% mam już wsadzone