Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 07:31, 24 paź 2017

Kindzia napisał(a)
Matko i córko! Profesjonalny projekt!!! Elegancko będzie!!!

Dzięki Kindziu!!W jesienno-zimowe wieczory będę się grzać planowaniem reszty ogrodu
kasja83 07:32, 24 paź 2017

beata_m napisał(a)
o kurcze! jestem pod wrażeniem! Ale wkomponowane! Świetny projekt jak tarasowa bujnie w przyszłym roku to nam szczęki opadną

Liczę na to, że do zbierania będzie mnóstwo szczęk
kasja83 07:33, 24 paź 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Plan super, ciekawa jestem efektu na żywo

NIestety będzie trzeba poczekać do wiosny
kasja83 07:37, 24 paź 2017

Przyszła ekipa od ogrodzenia...miesiąc po terminie. I niech mnie trafi!!!Wczoraj przyjechali o 10 (chyba, żeby zjeść Knopersa) i skończyli o 13!!!Gadałam z szefem, że nie dziwię się z obsuw, jakie mają skoro pracują po trzy godziny!!Dziś mają stawiać słupki od nowego ogrodzenia-co miało być zrobione w piątek;-/ Dwa dni bawili się fundamentem przy bramie (musieliśmy dorobić dużą ławicę-bo przy mrozach dźwigało skrzydła bramy).Heeeeh-oby skończyli w tym tygodniu-chciałam się wyrobić przed większymi chłodami z ułożeniem kamulca w gabionie.
AnnaCh 08:33, 24 paź 2017

Kasia, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie z pięć dni we wrześniu nie padało, październik wcale nie lepszy, wszystkie ekipy mają obsuwy. Najgorzej z dachami, u mojego taty mieli skończyć do 20 września i przyjść do mnie mi zrobić kominy. U taty kończą, a u mnie w sobotę zrobili jeden komin, ten bardziej lejący się. Facet już nie wie co mam mówić ludziom, każdemu się coś leje, a przed zimą trzeba zdążyć. Od środy znowu zapowiadają deszcz, nie wiem kiedy przyjdzie mi z tym drugim kominem coś zdziałać
Nie nerwuj się, na pewne rzeczy nie mamy wpływu.
Anda 08:41, 24 paź 2017

Kasiu, współczuje. Też nie lubię, jak się terminy przesuwają i nie wiadomo kiedy koniec. Oby dali radę jak najszybciej i bez poprawek
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
iwka 08:47, 24 paź 2017

80% wsadzone to Ty już prawie na finiszu jesteś super

Kindzia 09:47, 24 paź 2017

Do facetów z budowlanki trzeba mieć zdrowie...jak się cieszę, że mogę o tym zapomnieć...
Trzymam kciuki!!!
wrobelki 10:01, 24 paź 2017

Znam te problemy z ekipami do mnie od sierpnia przychodzą altanke/pergole poskładać
Kasya 11:31, 24 paź 2017

kasja83 napisał(a)
Przyszła ekipa od ogrodzenia...miesiąc po terminie. I niech mnie trafi!!!Wczoraj przyjechali o 10 (chyba, żeby zjeść Knopersa) i skończyli o 13!!!Gadałam z szefem, że nie dziwię się z obsuw, jakie mają skoro pracują po trzy godziny!!Dziś mają stawiać słupki od nowego ogrodzenia-co miało być zrobione w piątek;-/ Dwa dni bawili się fundamentem przy bramie (musieliśmy dorobić dużą ławicę-bo przy mrozach dźwigało skrzydła bramy).Heeeeh-oby skończyli w tym tygodniu-chciałam się wyrobić przed większymi chłodami z ułożeniem kamulca w gabionie.

to masz cierpliwosc
jak u mnie do zabudowy kominka jechali 2 tyg to pogonilam i wzielam innych ktorzy zrobili szybko, dobrze i taniej