Kasia, awatarek super Zdjęcia motyli ceramicznych są u mnie, były kilka stron wcześniej - mam ich na razie 5 ale poprosiłam o zrobienie trochę większych na patykach
No u mnie też grasują, jak tą fotkę robiłam, strasznie dawno temu to jeszcze nie wiedziałam że to takie szkodniki przepaskudne .
Mam fotki zaległe do wstawienia ale i wątki zaległe, to tylko jedno zdjątko i biegnę podziwiać do Was.
Moje dzisiejsze zakupy , wstawiam tylko odmiany ilościowo wyszło koszmarnie dużo i by mi podłogi zbrakło .
Kasiu co się znowu zatańczyłaś
Dziekuje za fotki rozplenicy zobaczę jak ci zimę przetrwa a potem moze sie uśmiechnę do Ciebie po sadzoneczke ....no ale bezpośrednia jestem
Nie widziałam w Ciebie turzycy takiej brązowej co ja mam . Moze byśmy sie wymieniły
Jak roślinki juz wiesz gdzie i co posadzić . Zrób plan jakiś i nam pokarz z chęcią podjechałabym do Ciebie i jakos byśmy razem przewalcowały nowe rabaty ale mam urwanie głowy . Sezon w pełni na pomidory i paprykę jeszcze żeby było mało to wymyśliłam sobie że zrobię ketchup własnej roboty. Wiec od rana robię pomidory śliwki jabłka. Ciekawe jaki będzie jego smak?
Pozdrawiam