Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

katel 23:46, 02 wrz 2016

Tak, będę ,wiesz o której będziesz? Jak coś to się telefonicznie bedziemy lapac. Do jutra
Kasya 23:08, 03 wrz 2016

Kasiu, szkoda ze tak w biegu i nie bylo czasu pogadac, ale milo bylo sie zobaczyc i poznac
cos kupilas ?
Marga 11:41, 04 wrz 2016

Na wypad do szkółek na zakupy to ja zawsze chętna jestem. Rok szkolny się zaczął, to i "ogon" wysłałam do zerówki, a i czasu więcej dla siebie mam

Nie wiedziałam, że masz miskanta Memory. Strasznie mi sie spodobał na targach i chciałabym go kupić do ogrodu. Ciekawe czy Ci przezimuje.
rozark 19:23, 04 wrz 2016

a mogę liczyć na jakieś zdjęcia z wypadu?
katel 22:21, 04 wrz 2016

Dziewczyny już jestem! Cały tydzień jakieś problemy miałam z netem, potem router nam się powiesił a wczoraj wieczorem wreszcie jeszcze mi komp. odmówił współpracy. Na szczęście eMuś wszystko już postawił na nogi i wreszcie mogę pisać .

Kasya napisał(a)
Kasiu, szkoda ze tak w biegu i nie bylo czasu pogadac, ale milo bylo sie zobaczyc i poznac
cos kupilas ?

Kasiu i mi było szalenie miło, jak bym wiedziała że na 13 nie dotrę to bym się pod Was podczepiła i trochę z Wami pozwiedzała ale myślę, że jeszcze to nadrobimy. Jak byś się kiedyś w naszym kierunku wybierała to dawaj znać koniecznie .
Nic nie kupiłam! Ja zakręcona jestem nie podpytałam eMusia o której musimy wyjechać i tak zauroczona wszystkim byłam, że nawet na zegarek nie spoglądałam jak 2/3 hali z roślinami zwiedziłam to się okazało że musimy lecieć no to resztę jeszcze biegiem i przy okazji wizyty w WC zajrzałam na te kwiaty cięte do pierwszego rzędu i tyle . Na kiermasz nie dotarłam choć listę zakupową miałam - clematisy chciałam kupić .

Marga napisał(a)
Na wypad do szkółek na zakupy to ja zawsze chętna jestem. Rok szkolny się zaczął, to i "ogon" wysłałam do zerówki, a i czasu więcej dla siebie mam

Nie wiedziałam, że masz miskanta Memory. Strasznie mi sie spodobał na targach i chciałabym go kupić do ogrodu. Ciekawe czy Ci przezimuje.

Jak byś miała ochotę podjechać to dawaj znać . Memory kupiony na Edenie w tym roku bardzo szybko rośnie no a jak zimę przetrwa to zobaczymy.
Zdjęcie z 25 kwietnia, po zakupie (w niebieskiej siatce) z 6 czerwca (zaznaczony na czerwono) i kolejne z 31 sierpnia .

rozark napisał(a)
a mogę liczyć na jakieś zdjęcia z wypadu?

Reniu jasne mam 259 zaraz zacznę wstawiać tylko jeszcze wątki przelecę.
ag_zie 08:58, 05 wrz 2016

Kasiu, miło było Cię spotkać (tylko przelotnie ale i tak super) i poznać!
AsiaK_Z 08:59, 05 wrz 2016

Kasiu nie mogłam Cię znaleźć, bo ja gooooopia i w "projektowaniu" nie patrzyłam
Bardzo mi było miło Cię poznać Szkoda, że nie udało Ci się dotrzeć do naszej "Grupy Trawnikowej" na dłuższe pogaduchy. Mus to kiedyś nadrobić

Wątek zaznaczam i czasami coś może mi się uda sensownego napisać
Marga 14:56, 05 wrz 2016

Dzięki Kasiu za fotki miskanta Faktycznie szybko rośnie i pewnie już niedługo zasłoni Ci całe okno
Nieobsadzone rabaty zarastają mi na powrót chwaściorami Muszę je w końcu obsadzić tylko temat wykończeniówki ogarnę bo majster mnie ciśnie, że nie ma z czego robić (właśnie wróciłam z Rusałki i lecę zaraz po chłopaków).
A Ty w jakie dni masz najwięcej wolnego czasu?
Betka 17:00, 05 wrz 2016

Och ty tez byłaś tylko ja jak zwykle do tylu z tymi wyjazdami
katel 22:46, 05 wrz 2016

ag_zie napisał(a)
Kasiu, miło było Cię spotkać (tylko przelotnie ale i tak super) i poznać!

I wzajemnie .

AsiaK_Z napisał(a)
Kasiu nie mogłam Cię znaleźć, bo ja gooooopia i w "projektowaniu" nie patrzyłam
Bardzo mi było miło Cię poznać Szkoda, że nie udało Ci się dotrzeć do naszej "Grupy Trawnikowej" na dłuższe pogaduchy. Mus to kiedyś nadrobić

Wątek zaznaczam i czasami coś może mi się uda sensownego napisać

Jak Was widziałam to sama jeszcze nie wiedziałam że nie dotrę ale też myślę, że jeszcze nadrobimy , ja też będę do Ciebie zaglądać .

Marga napisał(a)
Dzięki Kasiu za fotki miskanta Faktycznie szybko rośnie i pewnie już niedługo zasłoni Ci całe okno
Nieobsadzone rabaty zarastają mi na powrót chwaściorami Muszę je w końcu obsadzić tylko temat wykończeniówki ogarnę bo majster mnie ciśnie, że nie ma z czego robić (właśnie wróciłam z Rusałki i lecę zaraz po chłopaków).
A Ty w jakie dni masz najwięcej wolnego czasu?

No właśnie się trochę martwię z opisu wynikało że ma być max. 1,8 z kwiatostanem - zobaczymy .
Z czasem to jeszcze nie wiem bo plan lekcji może się zmienić może w przyszłym tyg. będę wiedziała ale jak masz czas to dzwoń .

Betka napisał(a)
Och ty tez byłaś tylko ja jak zwykle do tylu z tymi wyjazdami

Nadrobisz . U mnie to był romantyczny weekend połączony z targami ale jak gdzieś z dziewczynami będę się wybierać to już Ci nie odpuszczę