Dziewczyny już jestem! Cały tydzień jakieś problemy miałam z netem, potem router nam się powiesił a wczoraj wieczorem wreszcie jeszcze mi komp. odmówił współpracy. Na szczęście eMuś wszystko już postawił na nogi i wreszcie mogę pisać .
Kasiu i mi było szalenie miło, jak bym wiedziała że na 13 nie dotrę to bym się pod Was podczepiła i trochę z Wami pozwiedzała ale myślę, że jeszcze to nadrobimy. Jak byś się kiedyś w naszym kierunku wybierała to dawaj znać koniecznie .
Nic nie kupiłam! Ja zakręcona jestem nie podpytałam eMusia o której musimy wyjechać i tak zauroczona wszystkim byłam, że nawet na zegarek nie spoglądałam jak 2/3 hali z roślinami zwiedziłam to się okazało że musimy lecieć no to resztę jeszcze biegiem i przy okazji wizyty w WC zajrzałam na te kwiaty cięte do pierwszego rzędu i tyle . Na kiermasz nie dotarłam choć listę zakupową miałam - clematisy chciałam kupić .
Jak byś miała ochotę podjechać to dawaj znać . Memory kupiony na Edenie w tym roku bardzo szybko rośnie no a jak zimę przetrwa to zobaczymy.
Zdjęcie z 25 kwietnia, po zakupie (w niebieskiej siatce) z 6 czerwca (zaznaczony na czerwono) i kolejne z 31 sierpnia .
Reniu jasne mam 259 zaraz zacznę wstawiać tylko jeszcze wątki przelecę.
Kasiu nie mogłam Cię znaleźć, bo ja gooooopia i w "projektowaniu" nie patrzyłam
Bardzo mi było miło Cię poznać Szkoda, że nie udało Ci się dotrzeć do naszej "Grupy Trawnikowej" na dłuższe pogaduchy. Mus to kiedyś nadrobić
Wątek zaznaczam i czasami coś może mi się uda sensownego napisać
Dzięki Kasiu za fotki miskanta Faktycznie szybko rośnie i pewnie już niedługo zasłoni Ci całe okno
Nieobsadzone rabaty zarastają mi na powrót chwaściorami Muszę je w końcu obsadzić tylko temat wykończeniówki ogarnę bo majster mnie ciśnie, że nie ma z czego robić (właśnie wróciłam z Rusałki i lecę zaraz po chłopaków).
A Ty w jakie dni masz najwięcej wolnego czasu?
Jak Was widziałam to sama jeszcze nie wiedziałam że nie dotrę ale też myślę, że jeszcze nadrobimy , ja też będę do Ciebie zaglądać .
No właśnie się trochę martwię z opisu wynikało że ma być max. 1,8 z kwiatostanem - zobaczymy .
Z czasem to jeszcze nie wiem bo plan lekcji może się zmienić może w przyszłym tyg. będę wiedziała ale jak masz czas to dzwoń .
Nadrobisz . U mnie to był romantyczny weekend połączony z targami ale jak gdzieś z dziewczynami będę się wybierać to już Ci nie odpuszczę