Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

katel 00:14, 28 sie 2016

Betka napisał(a)
Kasiu doły mi nie straszne wiec jak nie będziesz miała humoru przyjeżdżaj, dzwoń. Zarażę cie troche pozytywna energią hihihi
Maraton szkółkowy zaliczam do bardzo udanych ale mie przez zakupy które zrobiłam tylko przez to z kim je robiłam bylo mi bardzo milo!

Dzięki ! Jesteś wulkanem pozytywnej energii - chętnie będę korzystać z zaproszenia i zapraszam do siebie.

Agania napisał(a)
Sptkania są przefajne, jak jeszcze połączone z zakupami, ogród Beatki bardzo ładny, przeszłaym ię po tym mostku... czemu nie ma Was na fotkach

Niebieski hibiskus to Blue Chiffon

Oj tak, spotkania są super! Beatka ma piękny ogród i bardzo zadbany a nie zazdroszczę pielenia na zboczach rowu bo jest bardzo stromo ale efekty pracy niesamowite. Spotkanie dość spontanicznie wyszło i fotek nie za wiele, nadrobimy następnym razem - bardzo fajne fotki miałyśmy na spotkaniu u Betki (początek relacji na str. 222 u Betki) i jeszcze na targach Eden (na 200 str. u Betki).

Agania napisał(a)
Sptkania są przefajne, jak jeszcze połączone z zakupami, ogród Beatki bardzo ładny, przeszłaym ię po tym mostku... czemu nie ma Was na fotkach

Niebieski hibiskus to Blue Chiffon

Akumulatory podładowane

Betka napisał(a)

Miło mi i zapraszam częściej
Fotek nie ma bo chyba byłyśmy zbyt zaaferowane spotkaniem i jakos tal wyszło . A zakupy z osoba taką jak Kasia były przemiłe

Dzięki Beatko zakupy z Tobą były przyjemnością .
Marga 09:41, 28 sie 2016

Z przyjemnością pospacerowałam sobie znowu po Twoim pięknym ogrodzie. Rozplenice pięknie ci kwitną. Wiesz, że mała Anabellka od ciebie ma jednego kwiata?
Zgadzam się z Tobą, że na doła, spotkanie w miłym towarzystwie jest najlepszym lekarstwem
katel 22:52, 28 sie 2016

Marga napisał(a)
Z przyjemnością pospacerowałam sobie znowu po Twoim pięknym ogrodzie. Rozplenice pięknie ci kwitną. Wiesz, że mała Anabellka od ciebie ma jednego kwiata?
Zgadzam się z Tobą, że na doła, spotkanie w miłym towarzystwie jest najlepszym lekarstwem

Zapraszam nie tylko wirtualnie jak będziemy zdołowane to po resztę Ogrodowiczanek zadzwonimy i pojedziemy na zakupy . Cieszę się że Annabelka kwitnie mi zawilce od Ciebie kwitną.
Kasya 23:53, 01 wrz 2016

Pokaz miskanta
katel 07:21, 02 wrz 2016

Kasya napisał(a)
Pokaz miskanta

Zdjęcia robiłam kilka dni temu ale nie mam kiedy wstawić , dzień bez internetu i nie wiem gdzie zacząć zaległości nadrabiać a z konkursu to jeszcze kalinę mam i perukowca ale maluszki jeszcze.

Kasya 07:39, 02 wrz 2016

No fajny ten miskant i widzę ze liście raczej szerokie ?
A jaka kalina ?
katel 08:34, 02 wrz 2016

Kasya napisał(a)
No fajny ten miskant i widzę ze liście raczej szerokie ?
A jaka kalina ?

Kalina Kilimandjaro ale zdjęć nie mam bo słabo wygląda - po posadzeniu ją kret/nornica podkopała, zanim się połapałam to już mocno ucierpiała i teraz zbiera się .
rozark 10:40, 02 wrz 2016

jaki to miskant?
katel 17:06, 02 wrz 2016

rozark napisał(a)
jaki to miskant?

Memory - złoty medalista z wystawy Zieleń to zycie.
jolanka 17:23, 02 wrz 2016

Kasia, będziesz jutro ?

Miscant Memory ? Pamietać trzeba go mieć :C Zobaczymy czy przezimuje Ci w tym roku