Hi hi hi, już więcej nie będę
Kasja zerknij przy okazji, może wiesz co to za róża?
Nie wiem dlaczego mi się skojarzyło że to The Fairy i nie dopytałam .
U mnie pewnie tez jakies sa, bo i koronki mam i 1 raz ubilam, teraz zaczęlam walke ze slimakami i poskrzypką liliową.
Policze i oblukam bialaska, mam jednego cudnego Duchess of Edinburgh.
Dzieki Kasiu. Moze dasz rade magnolke pofocic? Paki?
Wstawiam u siebie bo bardzo długo szukałam kiedyś ich zdjęć w necie a to takie maleństwa , to przecież w życiu takich się w ogrodzie nie znajdzie, nie ma szans.
Śliczny ten Duchess of Edinburgh oj chyba go z moim Blu Light sparuję, ładna będzie parka . Właśnie u Ciebie napisałam że jutro fotki pąków wstawię
Kończę na dzisiaj bo roboty mam jeszcze dużo a na każdą stronę trzeba czekać bo się tak długo otwiera .
U mnie nic ciekawego nie było ale niestety i mi się nie wyświetlają .
Pąki magnolii Iolanthe dla Irenki:
Na drugim zdjęciu pąk ten wyżej po lewej jest kwiatowy a ten niżej po prawej liściowy - chyba taki jak na Twojej magnolce.
Przy okazji zauważyłam że moja magnolia zrzuca pąki , z kwitnienia w tym roku nici , wygląda na to że przemarzły.
Teraz cięcie bzu czarnego Eva, właściwie to bardzo niewielkie cięcie. Jak na złość zdjęcie nie ostre ale coś tam widać.
Wycięłam dwie gałązki i wyrwałam większość młodych czarnych listków - kilka zostawiłam żeby nie było całkiem łyso jeśli zaczną przeszkadzać to je potem usunę