Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

katel 18:18, 15 kwi 2016

Anda napisał(a)

Ładnie prowadzisz tego bza. Też tak będę Dalej się zastanawiam gdzie go upchnąć i czy już teraz, czy za lat parę...

Myśl, ja też czasem potrzebuję czasu bo pięknych roślin multum a ogród nie z gumy niestety.

ag_zie napisał(a)
Witaj! Ten Twój bez sławny już jest - przyszłam zobaczyć jak go prowadzisz Z ciekawością będę do Ciebie zaglądać

Witaj! Zapraszam kiedy tylko będziesz miała chwilkę . Ten bez jest piękny i bezproblemowy polecam jak najbardziej.

Gocha napisał(a)
Kasiu o jaki sklep przy stacji chodzi- gdzie brzozy można kupić ? Pisałaś u Amelki

Gosiu jadąc od Lublina przed Niemcami przy stacji benzynowej, pod koniec dwupasmówki. Ja też u nich kupowałam .
anabuko1 22:15, 15 kwi 2016

Era Zakupowa trwa i ciągle sie rozwija.
Fajnie, coraz więcej radości
kasja83 06:20, 17 kwi 2016

Hej. U Ciebie zakupowe szaleństwo. Super.
mirkaka 09:43, 17 kwi 2016

Sliczne powojniki Ja w tym roku mam zamiar kupić kilka.
katel 23:28, 17 kwi 2016

Hej dziewczyny! Zakupowo się strasznie rozkręciłam , żebym się tylko z sadzeniem wyrobiła to będzie super.
Mirka powojników to u Ciebie chyba już jest sporo ale od przybytku głowa nie boli i ja chciałabym jeszcze w tym roku dokupić, marzą mi się górskie ale i do róż coś by się przydało u Ciebie cudownie razem wyglądają.
mirkaka 19:33, 18 kwi 2016

katel napisał(a)
Hej dziewczyny! Zakupowo się strasznie rozkręciłam , żebym się tylko z sadzeniem wyrobiła to będzie super.
Mirka powojników to u Ciebie chyba już jest sporo ale od przybytku głowa nie boli i ja chciałabym jeszcze w tym roku dokupić, marzą mi się górskie ale i do róż coś by się przydało u Ciebie cudownie razem wyglądają.

Teraz chciałabym towarzystwo powojnikowe do hortensji dobrać
O górskim Montana marzę cały czas ale u mnie najprawdopodobniej wymarznie, Sąsiadka miała pięknego i niestety pewnej zimy wymarzł całkowicie.
Dominika11 19:40, 18 kwi 2016

widzę, że szalejesz zakupowo

piękne fotki

a bażynę masz od kiedy - pytam, bo też się zastanawiam nad kupnem ????
jolanka 20:15, 18 kwi 2016

Trafiłam tu odwiedzając wątek Kasi - ciągnie mnie na Lubelszczyzną
Kolekcja Twoich powojników jest wspaniała. Czy można je posadzić tak, aby opierały się o ogrodzenie i czy wytrzymuję pełne słońce?

Masz judaszowca - ja mam dwa - bordowego i chyba południowego - nie miał niestety metki. Na razie są na "przechowalniku" - zacisznym, osłaniającym od wiatru. Chcę zapytać, jak u Ciebie zimuje - czy go zabezpieczasz? Pozdrawiam i zapraszam do siebie
kasja83 20:51, 18 kwi 2016

katel napisał(a)

No z sadzeniem też pewnie pójdzie dobrze
katel 23:05, 19 kwi 2016

Poczta mi się posypała, powiadomienia wszystkie w kosmosie , z czytaniem też zaległości sobie narobiłam ale mam nadzieję, że teraz już powoli nadrobię .
Cieszę się, że zaglądacie .

mirkaka napisał(a)

Teraz chciałabym towarzystwo powojnikowe do hortensji dobrać
O górskim Montana marzę cały czas ale u mnie najprawdopodobniej wymarznie, Sąsiadka miała pięknego i niestety pewnej zimy wymarzł całkowicie.

Jak u Ciebie wymarza to u mnie tym bardziej - właściwie to jest powód dla którego jeszcze go nie mam ale zachęcona doświadczeniami dziewczyn mam zamiar spróbować , zobaczymy a na razie z różami zaszalałam.

Dominika11 napisał(a)
widzę, że szalejesz zakupowo

piękne fotki

a bażynę masz od kiedy - pytam, bo też się zastanawiam nad kupnem ????

Bażynę mam od jakichś 2 tygodni, ona jeszcze w doniczkach jest bo nie wiem gdzie ją wsadzić.

jolanka napisał(a)
Trafiłam tu odwiedzając wątek Kasi - ciągnie mnie na Lubelszczyzną
Kolekcja Twoich powojników jest wspaniała. Czy można je posadzić tak, aby opierały się o ogrodzenie i czy wytrzymuję pełne słońce?

Masz judaszowca - ja mam dwa - bordowego i chyba południowego - nie miał niestety metki. Na razie są na "przechowalniku" - zacisznym, osłaniającym od wiatru. Chcę zapytać, jak u Ciebie zimuje - czy go zabezpieczasz? Pozdrawiam i zapraszam do siebie

Witaj Jolanko! Nie dziwię Ci się że tęsknisz, my z eMusiem przez rok w Toruniu mieszkaliśmy - przepiękne miasto - ale strasznie nam się tęskniło, więc wróciliśmy i dom zaczęliśmy budować, żeby korzenie zapuścić .
Judaszowca mam od 2012 i jak na razie co roku go osłaniam, teraz jest już duży ale ma jeszcze dość giętkie gałązki więc go na zimę związuje i wkładam na niego taką piankową rurę do izolacji - największy rozmiar ale zdaje się że ten rok to już było ostatnie okrywanie teraz zobaczę jak sobie poradzi - tej zimy to go dopiero na mrozy okryłam bo liczyłam na kwiatuszki ale nici z tego .

kasja83 napisał(a)

No z sadzeniem też pewnie pójdzie dobrze

No mam nadzieję, że posadzę wszystko to wiem ale chciałabym porządnie to zrobić a wtedy zawsze dłużej schodzi.