No cóż do moich insektów cebule nie doszły z Mazowsza wiec kupiłam gdzieś na internecie.. leża sobie w kartoniku od tygodnia..
Chodzę regularnie na fintess i to taki solidny.. 2-3 razy w tygodniu.. i po wczorajszych pracach w ogrodzie dziś chodzę połamana, kręgosłup się zbuntował

Niestety damska konstrukcja ciała jest inna niż facetów i nie nam męskie prace

Ale co zrobić, posadziło sie to i trzeba obrocić
Jak wrzuciłaś tyle zdjęć w jednego posta..chodzi o te portreciki?? Zmniejszyłaś rozmiar tak by po dwa w rządek się mieściły?? Oczywiście kwiatki piękne, ale mnie interesuje natura techniczna.
Trawiszcza masz obłędne .. śliczne.
Na Ballerinę tez zachorowałam, a Dronning Ingrid mnie nie zachwyca i wolno przyrasta. Może ma złą miejscówkę.. spróbuję przekopać, bo może faktycznie jest warta grzechu..
Ćwiczenia te z filmików Justyny wykonuję regularnie.. i faktycznie pomagają. Ileś lat temu nie wstałam z łózka, w nocy spać nie mogłam, a teraz kręgosłup do niczego nadal, ale mięśnie które go trzymają działają i nikt nie może uwierzyć, że mój kostny pion jest już zniszczony
Tu poagituję do ćwiczeń..warto je robić.. .. trzymaj się ciepło.. bo ja też mogłabym zapaść w sen zimowy do wiosny. Jak człowieka był ostac na narty t ochociaż z nart sięcieszyłam, a teraz ... niezbyt jest za co wyjeżdżać ,wiec zima jest totalnie BEEEEE i jeszcze ta zmiana czasu.. na sama myśl odechciewa się wszystkiego.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.