Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

16:46, 31 sty 2017
ren133 napisał(a)

Te moje miały ok 2m

moje graby 3,5m

dana1s 16:48, 31 sty 2017

Super wianek, bardzo pomysłowy
Uwielbiam takie oryginalne ozdoby
16:50, 31 sty 2017
Makao_J napisał(a)

A z chęcią zobaczyłabym pana bażanta

ja nie rozróżniam ...ale moja mam rozróżnia bażanty od kuropatwy ....bo ja zawsze myślałam że samiec to bażant a samica kuropatwa ....ale to było bardzo złe myślenie )))

a twoja samiczka to ja nie wiem czy bażancia czy kuropatwa?
Makao_J 16:59, 31 sty 2017

dana1s napisał(a)
Super wianek, bardzo pomysłowy
Uwielbiam takie oryginalne ozdoby

Dzięki Dana. Wianek zrobiłam już przed Bożym Narodzeniem ale nie mogłam się zebrać po świętach by go powiesić.
Ten czas w końcu nastał.
Makao_J 17:01, 31 sty 2017

eee_taam napisał(a)

ja nie rozróżniam ...ale moja mam rozróżnia bażanty od kuropatwy ....bo ja zawsze myślałam że samiec to bażant a samica kuropatwa ....ale to było bardzo złe myślenie )))

a twoja samiczka to ja nie wiem czy bażancia czy kuropatwa?

Myślę że na kuropatwę to była za duża. Kuropatwy są malutkie a ten ptaszek był całkiem spory. I pięknie leciał jak uciekał.
MirellaB 18:14, 31 sty 2017

Ten ptak u Ciebie w ogrodzie pozuje na jednej nodze jak model / modelka

Wianek zimowy dostał już kokardę - powiesiłaś?

AngelikaX 19:44, 31 sty 2017

Wianek bomba

Swego czasu u mnie śmigały zające, przepiórki, lisy, sarny, jeże ale to dawno - osiedle było młode niezasiedlone
Makao_J 21:58, 31 sty 2017

MirellaB napisał(a)
Ten ptak u Ciebie w ogrodzie pozuje na jednej nodze jak model / modelka

Wianek zimowy dostał już kokardę - powiesiłaś?

No dziś powiesiłam. W końcu
Makao_J 22:05, 31 sty 2017

AngelikaX napisał(a)
Wianek bomba

Swego czasu u mnie śmigały zające, przepiórki, lisy, sarny, jeże ale to dawno - osiedle było młode niezasiedlone

U nas zające to standard. Bażanty w ubiegłym roku też widziałam więc chyba muszą tu stacjonować Reszty u siebie nie spotkałam.

Kiedyś jak ogrodzenie mieliśmy prowizoryczne i zające co noc obgryzały nam drzewka to jak raz eM wyszedł by je pognać. 4 zające zerwały do ucieczki. Mówił że nie wiedział co robić bo ziemia drżała od ich skoków niesamowicie. Szok.
Spacerujące po ulicy zające to standard. Ponoć chowają się przy pobliskich torach kolejowych.
Kasya 22:06, 31 sty 2017

Makao_J napisał(a)

U nas zające to standard. Bażanty w ubiegłym roku też widziałam więc chyba muszą tu stacjonować Reszty u siebie nie spotkałam.

Kiedyś jak ogrodzenie mieliśmy prowizoryczne i zające co noc obgryzały nam drzewka to jak raz eM wyszedł by je pognać. 4 zające zerwały do ucieczki. Mówił że nie wiedział co robić bo ziemia drżała od ich skoków niesamowicie. Szok.
Spacerujące po ulicy zające to standard. Ponoć chowają się przy pobliskich torach kolejowych.

ciesz sie ze dziki nie biegaja tak jak u mnie