Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

ElzbietaFranka 00:03, 02 lut 2017

U nas piękna pogoda od tygodnia słońce już wysoko mam solary więc nie podgrzewam specjalnie wody bo leci z kranu cieplutka.
kasja83 07:52, 02 lut 2017

Makao_J napisał(a)

Bardzo możliwe że się oswajają. Miasta się powiększają więc to ludzie wchodzą na ich teren. Dziś widziałam parkę bażantów na sąsiednim polu. No nie mogłam się napatrzeć. Fotek nie zrobiłam bo mój obiektyw nie zbliża aż tak bardzo.

Za wianek dziękuję

Ja bym to potwierdziła z własnych doświadczeń-na działce grasują mi bażanty, zające..poza płotem-ale na zasadzie tuż za płotem-stada sarenek-podchodzą naprawdę bardzo blisko.
MirellaB 08:02, 02 lut 2017

Makao_J napisał(a)

hahaha no uśmiałam się do łez. Mirella zaskakujesz mnie. Dziergać Ci się zachciało? Ja nie mam cierpliwości i jak siedzę dłuższy czas na tyłku to krzesło mnie w niego gryzie. Nawet zaczęłam ćwiczyć z Chodakowską bo coś mi się opuszcza tu i ówdzie

Ale czekam na Twoje prace bo po sukcesie z wiankami na pewno wydziergasz coś super

Hi hi ciekawe jak długo będzie mi się chciało dziergać

Ćwiczysz z Chodakowską - fajnie Na płytach masz ćwiczenia?
Ja chciałam ponownie callanetics zacząć ćwiczyć, ale strasznie leniwa jestem
Do dietetyka się wybieram po odpowiednią dla mnie dietę. Dużo przytyłam, źle się z tym czuje.

Ciebie jak ze zdjęć pamiętam to szczuplutka jesteś
AsiaK_Z 08:56, 02 lut 2017

Makao_J napisał(a)

Nawet zaczęłam ćwiczyć z Chodakowską bo coś mi się opuszcza tu i ówdzie

Ania, litości przecież Ciebie pająki za obraz mogą wciągnąć
AgataP 09:03, 02 lut 2017

Jesssu kiedyś włączyłam sobie Chodakowską ale dałam sobie spokój - nie dość że dzieciarnia od razu też chciała ćwiczyć to ja miałam jęzor na wierzchu... a że coś się opuszcza to wina grawitacji i tylko grawitacji...
Makao_J 09:20, 02 lut 2017

kasja83 napisał(a)

Ja bym to potwierdziła z własnych doświadczeń-na działce grasują mi bażanty, zające..poza płotem-ale na zasadzie tuż za płotem-stada sarenek-podchodzą naprawdę bardzo blisko.

Jak podchodzą tak delikatnie po koleżeńsku to naprawdę super sprawa. Do mojego chrzestnego tak sarna przeskakiwała przez siatkę i przychodziła aż się oswoiła. Nie bardzo tego chciała bo wiedziała że dzika to nie powinna tego robić ale to było silniejsze od niej. Nie wiem co się w końcu z nią stało ale długo mieszkała u niego.
Warmia 09:30, 02 lut 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Padałam, tego tekstu nie słyszałam
Makao_J 09:31, 02 lut 2017

MirellaB napisał(a)

Hi hi ciekawe jak długo będzie mi się chciało dziergać

Ćwiczysz z Chodakowską - fajnie Na płytach masz ćwiczenia?
Ja chciałam ponownie callanetics zacząć ćwiczyć, ale strasznie leniwa jestem
Do dietetyka się wybieram po odpowiednią dla mnie dietę. Dużo przytyłam, źle się z tym czuje.

Ciebie jak ze zdjęć pamiętam to szczuplutka jesteś

Lenistwo to najgorsze co dopada człowieka. Jak złapie w swoje szpony to ciężko się wyrwać

Ćwiczenia z netu "Skalpel". Płyty na razie nie kupowałam bo nie wiem jak długo dam radę Może z czasem i mnie lenistwo w szpony złapie.

Callanetis nigdy nie ćwiczyłam. Muszę zobaczyć na czym to polega. Trzyma kciuki za sukces w odchudzaniu. Chociaż ostatnio czego się nie dotniesz to sukces gwarantowany więc i o ten aspekt jestem spokojna.
Makao_J 09:42, 02 lut 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Niestety musiałam coś zrobić i wybrałam Chodakowską. Mam problemy z kręgosłupem. Pisałam już jakiś czas temu że od momentu przeniesienia się na nowe łoże narzekam na ból pleców. Ostatnio mój trener od tańca uświadomił mi że po obserwacji mojej postawy widzi że mam problemy i wkrótce w ogóle nie będę mogła się podnieść z łóżka. Mam za słabe mięśnie brzucha przez co obciążam odcinek lędźwiowy i to bardzo źle.
Właśnie to miejsce mi dokucza.
Postanowiła wzmocnić mięśnie brzucha. Ćwiczenia z nią to hardkor ale pomagają. Plecy nie bolą a nawet potrafię napiąć mięśnie o których wcześniej nie miałam pojęcia

Póki mam zapał będę korzystać i ćwiczyć
Makao_J 09:44, 02 lut 2017

AgataP napisał(a)
Jesssu kiedyś włączyłam sobie Chodakowską ale dałam sobie spokój - nie dość że dzieciarnia od razu też chciała ćwiczyć to ja miałam jęzor na wierzchu... a że coś się opuszcza to wina grawitacji i tylko grawitacji...

Tak, ćwiczenia z nią to masakra. Ale pomagają. 40 min męczarni

Grawitacja Dobre, ale może ta oponka z brzuch mi wsiąknie