cześć, przyszłam sobie poczytać co z tą ścianką Twoją i widzę, że jesteś w o niebo lepszej sytuacji bo nie dość, że eMa masz po swojej stronie to i jeszcze garnie się do roboty - czyli teraz nie ma to tamto tylko trzeba właściwą lokalizację wybrać - powodzenia!
Niby było by fanie ale boję się że ten szum może mnie drażnić więc chyba jednak nie przy tarasie. Mam wstępnie wybrane miejsce ale nie mogę pokazać bo okazuje się iż nie mam dobrych jego fotek.
Chciałam Wam powiedzieć że ostatnio do karmnika i słonecznika przylatuje nowy ptaszek. Kilka razy próbowałam zrobić mu fotkę ale nie udało mi się. W towarzystwie sikorek widać było różnicę. Wyszperałam w necie że to taki maluch https://www.medianauka.pl/biologia/grafika/ptaki/big/dzwoniec-1.jpg
A mnie udało się sfotografować i krogulca i czyżyka jak wojował w karmniku z grubodziobem i sikorką o terytorium
Prawda jaka to przyjemność je obserwować
Aparat musi byc caly czas w pogotowiu bo celebryci skrzydlaci są i wieją
Tak właśnie myślałam uciekają i jak zobaczyłam krogulca to od razu skojarzyłam go z Twoimi fotkami. Super widok ale on pewnie przyleciał zapolować na moja sikorki Na szczęście nie zauważyłam by coś wciągał