Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

dana1s 20:20, 25 lut 2017

Makao_J napisał(a)
Wniosek jest jeden. Muszę trzymać aparat cały czas pod ręką bo za dużo wydarzeń mi umyka i nie mam na nie dokumentacji

Zgadzam się w 100%
Nie da się żyć bez aparatu i naładowanej baterii

Cudne ptaszki
Krogulca nigdy nie widziałam , może kiedyś

Dzisiaj przyleciały szpaki, była taka śnieżyca że ledwo je widać na fotkach, ale są
To już wiosna nieodwołalnie i żaden śnieg tego nie zmieni
Miłego!
Makao_J 20:25, 25 lut 2017

Idę zobaczyć fotki szpaków
gosika67 20:44, 25 lut 2017

Oj fajnie u Ciebie, u mnie 6 kotów i ptaki nie mają szans, a tak bym chciała aby było gwarno, kolorowo i wesoło.Pozdrawiam.
Makao_J 20:50, 25 lut 2017

gosika67 napisał(a)
Oj fajnie u Ciebie, u mnie 6 kotów i ptaki nie mają szans, a tak bym chciała aby było gwarno, kolorowo i wesoło.Pozdrawiam.

No ja dwa lata walczyłam o to by ptaki do nas przylatywały. To taki cudny widok jak one tam się tłoczą. W tym roku się doczekałam więc podjarana jestem niesamowicie - pomimo iż są to głównie sikorki ale jak wyjdzie się na podwórko to słychać ich śpiew codziennie
gosika67 20:53, 25 lut 2017

Ale sikorki są piękne, kolorowe, fajny taki harmider.
Makao_J 20:58, 25 lut 2017

O tak - harmider robią. Fajnie przelatują od karmnika do świrków u sąsiada. Taką trasę stałą mają i fruwają na zmianę. Na prawdę fajnie to wygląda.
Anda 21:02, 25 lut 2017

U mnie też sikorki, kosy, a teraz zaczynają przylatywać wróble. Te to dopiero hałasują
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makao_J 21:07, 25 lut 2017

A Ty wiesz Ewa że ja jeszcze na żywo wróbla chyba nie widziałam A pomyśleć że to ptaszęcie które jako pierwsze powinno przylatywać do karmnika
gosika67 21:07, 25 lut 2017

Czują się jak u siebie w domu, już je pewnie zaadoptowałaś. Zobaczysz, będą co roku do Ciebie przylatywać, ptaki są mądre, tyle kilometrów przemierzają z ciepłych krajów i odwrotnie. Lubię oglądać programy przyrodnicze, można się tyle o nich dowiedzieć. Twoje niedługo będę oswojone. Pokaż zdjęcia jak będziesz miała.
Makao_J 21:15, 25 lut 2017

Coś tam porobiłam ale jeszcze ich nie przejrzałam. Niech przylatują. Wykupiłam cały słonecznik z ogrodniczego.
O tym że lubią słonecznik też dowiedziałam się z filmików na youtube. No laik ze mnie totalny ale się uczę