Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 18:11, 20 mar 2017

Jak zbliżałam się do trzydziechy to w telewizji był temat że po trzydziestce kobiety są najseksowniejsze i najmądrzejsze bo już doświadczone i dojrzałe ale jeszcze nie starzejące się. I w sumie z takim nastawieniem w nią wkroczyłam

Teraz zbliżam się do czterdziechy może znowu jakiś temat na czasie gdzieś trafię
Marga 18:15, 20 mar 2017

gobasia napisał(a)
dziewczyny czterdziecha to jest najlepszy wiek tak do pięćdziesiatki...potem to już z górki

I tego będę się trzymała Dlaczego ten czas tak goni?
kasia_c 20:47, 20 mar 2017

Witam się w Twoim wątku i mam pytanie. Do czego przy sadzenie róż mączka bazar owa?

Też planuję sądzić na początku kwietnia. Czy wtedy też powinnam zrobić im kolczyk?
AniMa 08:12, 21 mar 2017

Aniu - włosy rozpuściłaś
Też uważam że po 30 jest superTak samo jak Ty pozytywnie sie nastawiłam

40??? patrząc na niektóre Panie jest jeszcze lepsza...oprócz seksapilu, nabytego doświadczenia, jesteś jeszcze spełniona
Kiedy dmuchasz świeczki?
BasiaLT 08:47, 21 mar 2017

Widzę Aniu że z okazji wiosny zmieniłaś avatarek Bardzo ładny. A tak a'propos wieku to ja już jestem kilka lat czterdziestolatką i jakoś żyję hi hi
AngelikaX 08:50, 21 mar 2017

Makao_J napisał(a)
Jak zbliżałam się do trzydziechy to w telewizji był temat że po trzydziestce kobiety są najseksowniejsze i najmądrzejsze bo już doświadczone i dojrzałe ale jeszcze nie starzejące się. I w sumie z takim nastawieniem w nią wkroczyłam

Teraz zbliżam się do czterdziechy może znowu jakiś temat na czasie gdzieś trafię

Gdzie takie mądry program puszczali? Sama prawda

ps. Mam 33 jeszcze....
10:28, 21 mar 2017
Makao_J napisał(a)

dobre tego sie trzymajmy )
Makao_J 12:13, 21 mar 2017

kasia_c napisał(a)
Witam się w Twoim wątku i mam pytanie. Do czego przy sadzenie róż mączka bazar owa?

Też planuję sądzić na początku kwietnia. Czy wtedy też powinnam zrobić im kolczyk?

Mączka bazaltowa pozwala zatrzymać na dłużej wodę w glebie, poza tym jest świetną odżywką dla roślin i dostarcza im wszystkich niezbędnych składników.

Kopczykuję się nowe róże aby uchronić je przed wiosennymi przymrozkami. Muszą mieć czas na aklimatyzację.
Makao_J 12:15, 21 mar 2017

AniMa napisał(a)
Aniu - włosy rozpuściłaś
Też uważam że po 30 jest superTak samo jak Ty pozytywnie sie nastawiłam

40??? patrząc na niektóre Panie jest jeszcze lepsza...oprócz seksapilu, nabytego doświadczenia, jesteś jeszcze spełniona
Kiedy dmuchasz świeczki?

No rozpuściłam. Mam taką długość teraz że mi nie przeszkadzają a poza tym świeżo po fryzjerze to włosy zawsze dobrze wyglądają więc korzystam
Makao_J 12:18, 21 mar 2017

BasiaLT napisał(a)
Widzę Aniu że z okazji wiosny zmieniłaś avatarek Bardzo ładny. A tak a'propos wieku to ja już jestem kilka lat czterdziestolatką i jakoś żyję hi hi

A no zmieniłam.

Dziewczyny dajecie mi nadzieję że po 40tce kobieta wciąż może być pełna wigoru i piękna Jeszcze 2 lata i sama się przekonam jaką czterdziechą będę Wszystko zależy ode mnie