Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 12:19, 02 cze 2017

eee_taam napisał(a)
fotek wiecej poprosze

a nad ścieżka pomyśl jeszcze najlepiej teraz sie skupic na tej przy altanie ...jak sie sprawdzi to działać dalej

Tak zrobię. Najpierw ta do altany a potem się zobaczy. Jednak ten materiał kusi bo tani jest
Makao_J 12:19, 02 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Fotki jeszcze ciepłe Piękności pokazujesz

Dziękuję Asiu
AniMa 12:20, 02 cze 2017

Aniu świetnie pomysły masz w głowie. Tylko na B...nie dźwigaj tyle ciężarów w tak krótkim czasie I to jeszcze przed wakacjami!!!!
Makao_J 12:21, 02 cze 2017

Zana napisał(a)
Peter Alan, ach jakże on piękny. Mam go na liście chciejstw, a ostatnio też u Kasi co to jest początkującym ogrodnikiem z kawałkiem trawnika się nim zachwycałam.
Generalnie ostatnio stwierdzam, że najbardziej kręcą mnie fioletowe rododendrony. A że są wyjątki potwierdzające regułę, to uwielbiam swoją różowiutką Królową Jadwigę.

Ten Peter Alan od początku nie sprawiał problemów. Nic go nie rusza, pasuje mu tam i od kilku lat cieszy oko. Nie żałuję że go wzięłam bo byłam nastawiona na zupełnie inną rodkę ale kilka lat temu była niedostępna a teraz już kilka razy widziałam u nas
Makao_J 12:21, 02 cze 2017

ania1110d napisał(a)
Aniu wpadłam do Ciebie bo zaciekawiło mnie układanie przejścia do altanki które będzie fajnie wyglądać i oczywiście zajrzałam dalej Altanka super bardzo podobają mnie się zasłonki dają fajny efekt .Widzę że co chwilę jakieś plany obejrzałam na razie kilka stron i już mnie ciekawi Twój ogród.
Pospaceruje sobie jeszcze i na pewno się odezwę

Proszę bardzo. Oglądaj. Choć jeszcze nie ma za bardzo czym się chwalić bo wszystko ciągłej przeróbce
Makao_J 12:23, 02 cze 2017

inka74 napisał(a)
Aniu - macham oficjalnie bo głównie po cichu podglądam. Śliczne wyszła ci altanka. Romantycznie ale i praktycznie. Ja na mój taras pomysłu szukam. Te zasłonki to extra pomysł. Ścieżka wersja nr 3 dla mnie najlepsza. Z okalającymi ją rabatkami bardzo romantycznie wyglądać będzie. Jedyne nad czym się zastanawiam to jak w tych wcięciach rośliny pielęgnować. One wąskie są. Na pinach płyty przycięte lub w żwirku albo sporo szersze. Bardzo jestem ciekawa jakie rośliny tam wybierzesz bo temat do ogarnięcia wydaje mi się trudny. Ogólnie ogromny szacunek, że ty to sama targałaś. One mega ciężkie są.

Witaj Iwonko
Wąskie są ale na tyle duże by jakieś zadarniające lub niskie trawy czy moje ulubione rozchodniki się zmieściły. Poradzą sobie spokojnie
Makao_J 12:24, 02 cze 2017

kasja83 napisał(a)

Mniam...uwielbiam takie kolory.

No, ja też
Makao_J 12:25, 02 cze 2017

kamila66 napisał(a)
Ania jeśli eM chce sypać podsypkę z cementem to musi być dobrze wymieszana, jeśli będzie źle wymieszane beton przylepi się do płyt i w razie nawet drobnych przeróbek będzie trzeba odkuwać płyty. Piszę z doświadczenia

Ok, przekażę ale myślę że skoro jest budowlańcem to chyba wie co i jak. W końcu to on zalewał taras i donice przy tarasie. Musi być dobrze
Makao_J 12:26, 02 cze 2017

anna_t napisał(a)

ale kochana jakie pośladki będziesz mieć
wersja 3 przebija wszystko!

Nie wiem. Nie zauważyłam żeby pośladki jakoś się zmieniły. Za mało pewnie teko ponosiłam.
Dzięki Aniu
Makao_J 12:27, 02 cze 2017

anna_t napisał(a)

wow! ale ci świetnie wychodzą te asymetrie jesteś królową

Tak - jestem królową bałaganu ogrodowego To wychodzi mi lepiej niż jego porządkowanie