Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 18:53, 08 cze 2017

Krzewuszka zaczyna kwitnąć

Liliowce na które wciąż nie znalazłam miejsca docelowego

Pęcherznica obsypana kwieciem

i niedługo czyściec wełnisty

Makao_J 18:56, 08 cze 2017

Gąszcz na cienistej

Makao_J 18:59, 08 cze 2017

Ostróżka dogania klona

Peter Alan i irysy
Makao_J 19:01, 08 cze 2017

Moje podejrzane czochy główkowate (ale już mam prawie pewność że to one)

I lawenda zaczyna

AsiaK_Z 19:27, 08 cze 2017

Krzewuszka dopiero zaczyna? Super po mojej już muszę sprzątać i mogę przycinać Lawendy mam identyczne Cudne widoczki
ania1110d 21:44, 08 cze 2017

Aniu ale u Ciebie się dzieje chodniczek, zakupki no i pięknie wszystko kwitnie i rozkwita aż miło u Ciebie się spaceruje
Zana 23:20, 08 cze 2017

Ania, przyszłam swój zachwyt nad ścieżką pisemnie wyrazić, bo widziałam ją już w poniedziałek w telefonie, ale z telefonu nie lubię pisać. W każdym razie ścieżka jest super i piny z inspiracjami do obsadzenia też super. Razem to już będzie mega efekt. Będziemy tu kwiczeć z zazdrości. Zakupy też obejrzałam i od razu przypomniały mi się nasze ubiegłoroczne pęchcińskie. Tak strasznie żałuję, że nie mogłam przyjechać, tym bardziej że z innych powodów weekend miałam bardzo trudny. U mnie moje ubiegłoroczne zakupy z Pęchcina rozszalały się, szczególnie kocimiętka syberyjska zwariowała, aż nie chcę myśleć co z niej będzie w przyszłym roku.
ElzbietaFranka 23:43, 08 cze 2017

Aniu witam. Widzialam wasze foty ze spotkania, ty to 1 z lewej jestescie trzy na focie.
Wracajac do floksow. Wszystkie floksy w tym kolorze mam z trzech malenkich doniczek tak sie rozrosly. Ta rabata ulegnie zmianie, małej przerobce, gdyz floksy zawlaszczyly sobie grunt i zagluszaja inne rosliny.
ElzbietaFranka 23:59, 08 cze 2017

Aniu dziewczynko jeszcze jedno doszlam do strony 607 nie chcialam wczesniej napisac to co napisala jola z lawendowego.
Dlaczego masz taka ponura mine w twoim Makao..... juz nie pisze co jeszcze chcialabym ci powiedziec zmiec ta fote.

Przepiekna pecherznica. U mnie tez lawendy zaczynaja kwitnac.
lindsay80 09:10, 09 cze 2017

Pięknie wymyślona ścieżka, iście pinterestowa, bo na O to chyba nikt takiej nie ma.
Jeszcze większe ukłony, że sama te krawężniki ustawiałaś na różne sposoby, wiem ile ważą - musisz mieć kobieto tyle pary w sobie, że aż trudno uwierzyć!

Takiej dorodnej pęcherznicy to ja w życiu nie widziałam.

Aniu, Ty chyba siałaś pomidory w tym terminie księżycowym i z tego co kojarzę to już kilka tygodni temu były większe niż moje, siane kilka tygodni wcześniej, pokaż jak teraz wyglądają, bo na przyszły rok, może też zrobię tak jak Ty