Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Kasya 18:26, 16 cze 2017

Makao_J napisał(a)

No niby mam dobrze że tyle miejsca ale jak pomyślę ile jeszcze lat minie nim to zapełnię i ile jeszcze kasy wydam to słabo mi
No ale nie spieszy mi się i powoli powoli może kiedyś się uda

Już nawet nie patrzę że róża i hortensja nie powinny rosnąć na jednej rabacie. Lubię je razem bo kocham i róże i hortki no to jak mam to rozdzielać

phi..ja mam roze z hortensjami i hortensje z lawendami
Kasya 18:26, 16 cze 2017

Makao_J napisał(a)

No niby mam dobrze że tyle miejsca ale jak pomyślę ile jeszcze lat minie nim to zapełnię i ile jeszcze kasy wydam to słabo mi
No ale nie spieszy mi się i powoli powoli może kiedyś się uda

Już nawet nie patrzę że róża i hortensja nie powinny rosnąć na jednej rabacie. Lubię je razem bo kocham i róże i hortki no to jak mam to rozdzielać

Makao_J 18:30, 16 cze 2017

Kasya napisał(a)

kamila66 20:35, 16 cze 2017

Aniu zajrzyj do mnie odpowiedziałam Ci
20:40, 16 cze 2017
trawek FC czy Amazon Mist ...bo one nie do odróznienia są....nigdy nie czesałam ...to sobie mozna tak robić jak sie dwie na krzyż ...zawsze scinam na wiosne przy ziemi i one odrastaja i sa ładne ...czasem te trawy wygnija, wymarzną , straca się ....ale u mnie one dały duzo siewek ...tylko ze siewki w drugim roku dopiero jako tako wygladaja .
Filemon24 20:52, 16 cze 2017

też mam taka rabatę gdzie róże i hortensje są razem i to samo napiszę kocham i róże i hortensje i nie dało się tego rozdzielić
ja znalazłam sobie na olx Pana który sprzedaje kulki bukszpanowe ładne zdrowe i mega tanie może nie są idealne ale za taką cene i tak super
Makao_J 20:59, 16 cze 2017

kamila66 napisał(a)
Aniu zajrzyj do mnie odpowiedziałam Ci

Widziałam. Odpisałam.
Makao_J 21:00, 16 cze 2017

eee_taam napisał(a)
trawek FC czy Amazon Mist ...bo one nie do odróznienia są....nigdy nie czesałam ...to sobie mozna tak robić jak sie dwie na krzyż ...zawsze scinam na wiosne przy ziemi i one odrastaja i sa ładne ...czasem te trawy wygnija, wymarzną , straca się ....ale u mnie one dały duzo siewek ...tylko ze siewki w drugim roku dopiero jako tako wygladaja .

No to może nie popełniłam aż tak głupiego błędu że ścięłam. Za rok sprawdzę to czesanie ale muszę szczotkę kupić bo przecież nie wezmę córki
Makao_J 21:04, 16 cze 2017

Filemon24 napisał(a)
też mam taka rabatę gdzie róże i hortensje są razem i to samo napiszę kocham i róże i hortensje i nie dało się tego rozdzielić
ja znalazłam sobie na olx Pana który sprzedaje kulki bukszpanowe ładne zdrowe i mega tanie może nie są idealne ale za taką cene i tak super

Ja się boję kupować takich dużych buksów przez neta jeśli nie mogę dotknąć. Chyba że możesz podjechać i pomacać.

Trochę pewnie te moje przychorują - jak zwykle u mnie - ale powinny być ok.
paulina_ns 07:51, 17 cze 2017

Aniu super zakupy i jaki piękny kolor piwoni u mnie jeszcze biała się trzyma reszta już przekwitla.

Dziewczyny a co jest złego w zestawieniu hortensji i róż też takie zestawienie poczynilam i czekam na efekt