Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 14:45, 17 cze 2017

paulina_ns napisał(a)
Aniu super zakupy i jaki piękny kolor piwoni u mnie jeszcze biała się trzyma reszta już przekwitla.

Dziewczyny a co jest złego w zestawieniu hortensji i róż też takie zestawienie poczynilam i czekam na efekt

Hortensja i róża to dwie królowe rabat i nie powinno się ich łączyć. Na rabatach powinna być albo jedna królowa albo druga w zestawieniu z innymi pasującymi do nich roślinami.
Mala_Mi 20:28, 17 cze 2017

Zajrzałam jak się u Ciebie oró rozwija .. i znów jestem pod wrażeniem kolejnego fajnego ogrodu

Piekną masz pęcherznice

A ścieżka.. głupi się na tym nie zna, a mądry pomyśli że tak ma być Wygląda super
MirellaB 22:29, 17 cze 2017

Bardzo ładne kulki bukszpanowe. Ciekawa jestem ceny, bardzo tanio tzn.ile?
Chcesz te kule posadzić tam gdzie stoją? Co jeszcze przy nich planujesz?

Piwonia piękny ma kolor
Filemon24 08:44, 18 cze 2017

Makao_J napisał(a)

Ja się boję kupować takich dużych buksów przez neta jeśli nie mogę dotknąć. Chyba że możesz podjechać i pomacać.

Trochę pewnie te moje przychorują - jak zwykle u mnie - ale powinny być ok.

Nie miałam możliwości żeby pojechać i smama sobie wybrać więc zamówiłam i nie żałuje najważniejsze, że są ładne i zdrowe
BasiaLT 09:11, 19 cze 2017

Zobaczcie. Przez ponad godzinę patrzyła na mnie tak

/quote]

A co... jak foch to foch... Ubawiła mnie ta mina.
Zakupy zrobiłaś super. eMusiowi humor wróci a co już masz w ogrodzie to twoje. Co do turzycy to ciężko będzie ci wyskubać te suche źdźbła, ja bym sobie dała spokój. Za to widzę że bardzo ładnie ci się kłosi, jak chcesz mieć trawki to uważaj jak plewisz wokół niej. MI młode trawki potrafiły wzejść po dwóch latach.
lindsay80 11:46, 19 cze 2017

Haha, zabawa z kotkiem przednia

Super ścieżka wyszła, kto to będzie pamiętał, że na końcu trzeba było docinać.

I pomidorki widzę w super formie, całe szczęście ogołocenie z liści im w ogóle nie zaszkodziło, zaraz trzeba będzie kolejne rwać, bo pewnie sporo podskoczyły

To miejsce z altaną to masz śliczne, wiesz na pewno
Makao_J 08:42, 20 cze 2017

Mala_Mi napisał(a)
Zajrzałam jak się u Ciebie oró rozwija .. i znów jestem pod wrażeniem kolejnego fajnego ogrodu

Piekną masz pęcherznice

A ścieżka.. głupi się na tym nie zna, a mądry pomyśli że tak ma być Wygląda super

Dziękuję Aniu za odwiedziny.

Pęcherznica co roku mnie zachwyca jak kwitnie - szkoda że po uschnięciu kwiecia wszędzie pełno nasion ale na szczęście nic się nie rozsiewa a po zimie nie ma ani ziarenka

Uśmiałam się z tego co napisałaś o ścieżce.
Makao_J 08:44, 20 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Bardzo ładne kulki bukszpanowe. Ciekawa jestem ceny, bardzo tanio tzn.ile?
Chcesz te kule posadzić tam gdzie stoją? Co jeszcze przy nich planujesz?

Piwonia piękny ma kolor

Tam będą Strong Anabelle właśnie i inne byliny czyli jeżówki jakieś trawy i coś jeszcze wcisnę.
Cała obwódka jest dość spora i stwierdziłam że nie chcę mieć tylko buksów więc mieszam z kulakami Daniki. Różne wielkości więc jak coś padnie to nie problem będzie wymienić.

Za buksy dałam 45 zł.
Makao_J 08:44, 20 cze 2017

Filemon24 napisał(a)

Nie miałam możliwości żeby pojechać i smama sobie wybrać więc zamówiłam i nie żałuje najważniejsze, że są ładne i zdrowe

No to super trafiłaś. Fajnie
Makao_J 08:46, 20 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
Zobaczcie. Przez ponad godzinę patrzyła na mnie tak

/quote]

A co... jak foch to foch... Ubawiła mnie ta mina.
Zakupy zrobiłaś super. eMusiowi humor wróci a co już masz w ogrodzie to twoje. Co do turzycy to ciężko będzie ci wyskubać te suche źdźbła, ja bym sobie dała spokój. Za to widzę że bardzo ładnie ci się kłosi, jak chcesz mieć trawki to uważaj jak plewisz wokół niej. MI młode trawki potrafiły wzejść po dwóch latach.

Oj tak. Foch był

Jak wyrywam to wyrywam wszystko ale póki co nie spotkałam jeszcze siewki podobnej do trawki. Zwykle jest to mlecz, koniczyna lub jakieś inne typowe chwasty. Jeśli zobaczę coś wątpliwego że to chwast to zostawię