Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

dominika_ 16:56, 13 lip 2017

Piękne połączenie lawendy z czosnkami, zdjęcia idealnie pokazują dzisiejsze wiatrzysko.
jolanka 16:58, 13 lip 2017

Trawnik będziesz prała?
Zabuszowalo się fajnie juz u Ciebie
AgataP 17:02, 13 lip 2017

Aniu ślicznie. Piekne kolory i polaczenia roslin. Ja z tych myjacych rzeczy to chwale myjke do okien
Sylvana 17:26, 13 lip 2017

Czochy +lawenda, fajny zestaw....u mnie leżą (nie wiem czemu) w jeżówkach....za to lawenda mi się puściła aż miło.
Spóźniona zapisuję się na ścieżkę nr. 2....ale to i tak już zaklepane.
mrokasia 17:53, 13 lip 2017

Ania, trawnik Ci się marszczy!

Fotki świetne, oczywiście czochy z lawendą czad, ale spojrzałam na tą Twoją rabatę z dereniami i lawendą - ależ Ci to porosło!!!
Trzymam kciuki za szybkie zakopanie toporu wojennego z M. bo jednak męska siła czasem się przydaje w ogrodzie
Makao_J 21:06, 13 lip 2017

Zana napisał(a)
Żeby Ci trawnika nie wywiało, hi,hi. U nas też wiatrzysko dzisiaj, dobrze że już chociaż lać przestało.

Nowy sprzęcior to jakaś wyższa szkoła jazdy.

O i nowe fotki wskoczyły, super. Czochy z lawendą tudzież lawenda z czosnkami świetnie się komponują

Trawnik jeszcze się trzyma ale czeka na koszenie co tygodniowe.

Sprzęcior na razie mnie zaskoczył bardzo pozytywnie. Jak ogarnę te wszystkie kabelki i pojemniki i końcówki to już będzie dobrze. Ważne że kanapy w salonie w końcu wyprałam.
malkul napisał(a)
czochy z lawenda bomba

dominika_ napisał(a)
Piękne połączenie lawendy z czosnkami, zdjęcia idealnie pokazują dzisiejsze wiatrzysko.

Cieszę się że czochy i lawenda Wam się podoba.
Makao_J 21:09, 13 lip 2017

jolanka napisał(a)
Trawnik będziesz prała?
Zabuszowalo się fajnie juz u Ciebie

Do buszu to jeszcze daleko. Same byliny mam głównie i bardzo brakuje mi zimozielonych roślin. Cały czas kombinuję i wciąż najbardziej zatrzymuję się na cisach kolumnowych albo jakiś kulach typu Danica czy bukszpan.
Makao_J 21:10, 13 lip 2017

AgataP napisał(a)
Aniu ślicznie. Piekne kolory i polaczenia roslin. Ja z tych myjacych rzeczy to chwale myjke do okien

To urządzenie też już mam. Przyśpiesza mycie okien zdecydowanie. Teraz mam odkurzacz myjący podłogę i odkurzający jednocześnie.
Makao_J 21:12, 13 lip 2017

Sylvana napisał(a)
Czochy +lawenda, fajny zestaw....u mnie leżą (nie wiem czemu) w jeżówkach....za to lawenda mi się puściła aż miło.
Spóźniona zapisuję się na ścieżkę nr. 2....ale to i tak już zaklepane.

Moje czochy też się pochylają od wiatru. Wczoraj je stawiałam na baczność. Dziś jeszcze się trzymają.
Moja lawenda też mnie zaskoczyła bo po zimie wyglądało że zgniła całkiem a ona tak się odbudowała. Uwielbiam ją.
Makao_J 21:15, 13 lip 2017

mrokasia napisał(a)
Ania, trawnik Ci się marszczy!

Fotki świetne, oczywiście czochy z lawendą czad, ale spojrzałam na tą Twoją rabatę z dereniami i lawendą - ależ Ci to porosło!!!
Trzymam kciuki za szybkie zakopanie toporu wojennego z M. bo jednak męska siła czasem się przydaje w ogrodzie

Oj trawnik się marszczył jak łany zboża na polu albo fale na morzu. Ładny widok ale wiatr był bleee...
Derenie faktycznie w tym roku urosły. Cięłam go 2 sezony krótko ale widzę że ładnie się zagęścił (jak kupowałam miał po 3 gałązki) więc w przyszłym roku już nie będę cięła i liczę że zrówna się z ogrodzeniem sąsiadów. To będzie cudnie