Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 20:34, 24 sie 2017

tulucy napisał(a)
mnie się podobało jak byłam, ale jeden pan z obsługi był tak niemiły, że odechciało mi się zakupów w końcu. pytałam o konkretne rośliny, gdzie mogę znaleźć je na placu, bo nie widziałam, a on, że "no to nie ma". potem rozmawiam z kobietą, a ona mi mówi, że wszystko jest, tylko z zaplecza, ze szkółki przywożą, to o co pytałam, też było. widocznie temu panu nie zależało...

m się też zdegustował i powiedział, że więcej mnie nie zawiezie...

Uuuu no to kiepsko. Ja na szczęście nie trafiłam na taką obsługę. Zresztą zawsze wybieram dziewczyny. Super są
20:51, 24 sie 2017
tulucy napisał(a)
mnie się podobało jak byłam, ale jeden pan z obsługi był tak niemiły, że odechciało mi się zakupów w końcu. pytałam o konkretne rośliny, gdzie mogę znaleźć je na placu, bo nie widziałam, a on, że "no to nie ma". potem rozmawiam z kobietą, a ona mi mówi, że wszystko jest, tylko z zaplecza, ze szkółki przywożą, to o co pytałam, też było. widocznie temu panu nie zależało...

m się też zdegustował i powiedział, że więcej mnie nie zawiezie...

sugeruje sie odobrazic ..pana pewnie juz nie ma bo sie pochlastał wrednością własna

zazdroszczeę wam bliskości do takiej szkółki ...najlepsza szkółka w jakiej byłam ale 6h jazdy w jedna strone to sie zupełnie nie kalkuluje
20:53, 24 sie 2017
Aniu dzieciaczki fajniutke masz i takie zainteresowane warto je tam zabierac niech sie oswajaja z przyrodą za młodu
anna_t 20:57, 24 sie 2017

Makao_J napisał(a)

Tobie się nie podoba bo to nie ten styl co lubisz.

jakos tak chyba bym miała wrażenie że non stop cos do pielenia mam tyle się tam dzieje
AngelikaX 20:57, 24 sie 2017

Jak ładnie po trawniczku Twoje pociechy chodzą, moja córa to przy pierwszej okazji wlazła by w gąszcz po pas
Makao_J 21:30, 24 sie 2017

AngelikaX napisał(a)
Jak ładnie po trawniczku Twoje pociechy chodzą, moja córa to przy pierwszej okazji wlazła by w gąszcz po pas

No to moje też tak wpadały. Aż się panowie dziwnie patrzyli i poprosiłam by tego nie robili jeśli ścieżki nie ma.
Za to jak zobaczyli ścieżkę to zaraz w lasy wpadali i leźli do końca
Makao_J 21:31, 24 sie 2017

anna_t napisał(a)

jakos tak chyba bym miała wrażenie że non stop cos do pielenia mam tyle się tam dzieje

Hehe no bo tam chwasty to też rośliny kochana. Sama natura. Nic pod linijkę
Makao_J 21:32, 24 sie 2017

eee_taam napisał(a)
Aniu dzieciaczki fajniutke masz i takie zainteresowane warto je tam zabierac niech sie oswajaja z przyrodą za młodu

No toć musiałam je odciągnąć od tego kompa
Pod koniec już krzyczeli żebym sobie coś kupiła i wracamy
Makao_J 21:34, 24 sie 2017

eee_taam napisał(a)

sugeruje sie odobrazic ..pana pewnie juz nie ma bo sie pochlastał wrednością własna

zazdroszczeę wam bliskości do takiej szkółki ...najlepsza szkółka w jakiej byłam ale 6h jazdy w jedna strone to sie zupełnie nie kalkuluje

Ja zazdroszczę wypraw do Wojsławic na święto traw.
olga80 22:33, 24 sie 2017

Aniu aż zazdroszczę takiej wycieczki.Chętnie bym też poszukała inspiracji
Mój Filip jak byliśmy w Hortuluśie też wchodził w każdy zakamarek, musiał wszystkie ścieżki przejść i sprawdzić gdzie prowadzą