Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 07:51, 29 sty 2019

anna_t napisał(a)

mam takie samo zdanie na temat tych zwolnień lekarskich. nie dość że okradają Państwo lewymi korepetycjami to jeszcze to...
u nas brak lekcji, szkoła zapewnia jedynie opiekę

To współczuję. Kiedy te dzieci nadrobią stracony materiał? Porażka.
Anda 07:54, 29 sty 2019

Jednak coś się dzieje u Ciebie Fotki zaśnieżonego ogrodu świetne

Przyznaję Ci rację, fotki trzeba mieć również na papierze.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makao_J 07:56, 29 sty 2019

Iwk4 napisał(a)

Ania, chyba wezmę z Ciebie przykład z tymi fotoksiążkami.
Pomidorki gdzie zamawialaś?

Foto książki dobra rzecz ale mnóstwo czasu zabiera wybór zdjęć i ewentualna ich obróbka. A potek stworzenie książki.
No ja się nie zadowolę byle czym i dlatego rozkładam to sobie w czasie bo zgłupiałabym.

Pomidory zamawiałam w Pomidorolandii. Jak się okazuje w tym roku chyba wszyscy "pomidoroluby" tam zamawiali. Drogo w porównaniu z moje pomidory - gdzie zamawiałam 2 lata temu.
Makao_J 07:59, 29 sty 2019

Anda napisał(a)
Jednak coś się dzieje u Ciebie Fotki zaśnieżonego ogrodu świetne

Przyznaję Ci rację, fotki trzeba mieć również na papierze.

Śnieg padał u nas całą noc. Jest go sporo. Ale zapowiadają ocieplenie więc może się stopi w tym tygodniu.
Oby.

Fotki już bym chciała mieć wywołane ale to żmudna robota. W końcu mam do ogarcięcia 12 lat życia swoich dzieci.
Margerytka40 07:59, 29 sty 2019

Aniu miałabym do Ciebie kilka pytań bo wiem, że robiliście ściankę wodną a ja mam sporo niewiadomych w tym temacie. Głównie chodzi mi o szczelność
BasiaLT 14:50, 29 sty 2019

Makao_J napisał(a)

Foto książki dobra rzecz ale mnóstwo czasu zabiera wybór zdjęć i ewentualna ich obróbka. A potek stworzenie książki.
No ja się nie zadowolę byle czym i dlatego rozkładam to sobie w czasie bo zgłupiałabym.

Aniu zawsze możesz zrzucić fotki do "chmury", ja tak robię od lat. Koszt żaden i masz do nich dostęp z każdego urządzenia.
Dominika11 14:55, 29 sty 2019

tez mam kilka fotoksiążek - i uważam, że to bardzo fajna rzecz
Makao_J 16:46, 29 sty 2019

Margerytka40 napisał(a)
Aniu miałabym do Ciebie kilka pytań bo wiem, że robiliście ściankę wodną a ja mam sporo niewiadomych w tym temacie. Głównie chodzi mi o szczelność

Z chęcią pomogę jak tylko będę mogła choć nie wiem czy jesteśmy właściwymi osobami u których powinnaś szukać odpowiedzi.
Nasza ścianka to totalna prowizorka. Fachowiec pewnie zrobiłby to o niebo lepiej ale szkoda nam było kasy.
Czekamy jak na szpilkach pierwszego uruchomienia jej w tym sezonie. Nie mamy bladego pojęcia czy po zimie wszystko ruszy i będzie działało
Makao_J 16:49, 29 sty 2019

BasiaLT napisał(a)

Aniu zawsze możesz zrzucić fotki do "chmury", ja tak robię od lat. Koszt żaden i masz do nich dostęp z każdego urządzenia.

Tak, wiem że jest taka opcja ale mam znajomych informatyków i gdy zadałam pytanie o bezpieczeństwo moich zdjęć uśmiechnęli się. Fakt nie straciłabym podczas formatowania ale to mimo wszystko net i nie ma gwarancji że te fotki nie pójdą gdzieś dalej.
Wolę dysk zewnętrzny/przenośny i fotoksiążki.
Makao_J 16:51, 29 sty 2019

Dominika11 napisał(a)
tez mam kilka fotoksiążek - i uważam, że to bardzo fajna rzecz

Jak zrobię swoją pierwszą książkę pewnie też to powiem Jednak na razie to potwornie żmudna praca ten wybór zdjęć i jeszcze nie wiadomo ile mnie to wyniesie. Spodziewam się nawet kilkuset zł.