Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Dominika11 09:54, 30 sty 2019

o qurcze to masz duzo zdjęć
mrokasia 16:40, 30 sty 2019

Hej Aniu .
Ja też tak kiedyś straciłam zdjęcia, na szczęścia niewiele i z niezbyt ważnych momentów. Warto zadbać o ich przetrwanie. Pozdrowienia zostawiam.
Makao_J 05:39, 31 sty 2019

Dominika11 napisał(a)
o qurcze to masz duzo zdjęć

No mam tego. W dodatku uwielbiam fotografować więc po prostu mnóstwo różnych ujęć. I z tego muszę wybrać ta najlepsze. Koszmar

Wciąż jeszcze nie wiem jakie albumu zrobić. Czy jeden wielki czy podzielić latami, a może tematycznie. No po prostu spinam się na myśl o tym ale muszę zrobić.
Chciałabym aby każde z moich dzieci też dostało własny album z wybranymi zdjęciami. Gorszy jakościowi bo pewnie zniszczą ale chcę żeby mieli. Ten główny będzie rodzinny i na niego nie będę oszczędzać. Tam musi być wszystko co najważniejsze.
Mam zamiar wcisnąć tam też zdjęcia z naszego ogrodu. Kilka najpiękniejszych ujęć.
No jest tego ogrom.
Makao_J 05:44, 31 sty 2019

mrokasia napisał(a)
Hej Aniu .
Ja też tak kiedyś straciłam zdjęcia, na szczęścia niewiele i z niezbyt ważnych momentów. Warto zadbać o ich przetrwanie. Pozdrowienia zostawiam.

Ja się cieszę że znaczną większość odzyskałam. Ktoś tam na górze czuwał nade mną bo byłam u informatyków ostatnio i mówili że zaraz po mnie przyszła a kobieta z tym samym problemem ale niestety nic nie dało się uratować. Smutne. Po prostu szkoda mi jej się zrobiło.
BasiaLT 13:30, 01 lut 2019

Makao_J napisał(a)

Ja się cieszę że znaczną większość odzyskałam. Ktoś tam na górze czuwał nade mną bo byłam u informatyków ostatnio i mówili że zaraz po mnie przyszła a kobieta z tym samym problemem ale niestety nic nie dało się uratować. Smutne. Po prostu szkoda mi jej się zrobiło.

No masakra... to jakby stracić kawałek życia.
Sima 09:37, 02 lut 2019

BasiaLT napisał(a)

Aniu zawsze możesz zrzucić fotki do "chmury", ja tak robię od lat. Koszt żaden i masz do nich dostęp z każdego urządzenia.

Chmura też zawodna ;(
Sima 09:43, 02 lut 2019

Makao_J napisał(a)

No mam tego. W dodatku uwielbiam fotografować więc po prostu mnóstwo różnych ujęć. I z tego muszę wybrać ta najlepsze. Koszmar

Wciąż jeszcze nie wiem jakie albumu zrobić. Czy jeden wielki czy podzielić latami, a może tematycznie. No po prostu spinam się na myśl o tym ale muszę zrobić.
Chciałabym aby każde z moich dzieci też dostało własny album z wybranymi zdjęciami. Gorszy jakościowi bo pewnie zniszczą ale chcę żeby mieli. Ten główny będzie rodzinny i na niego nie będę oszczędzać. Tam musi być wszystko co najważniejsze.
Mam zamiar wcisnąć tam też zdjęcia z naszego ogrodu. Kilka najpiękniejszych ujęć.
No jest tego ogrom.

Ja mam klasyczny album z czarnymi kartami i kalkami jako przekładki. Drukuje na papierach "muzealnych" (mają certyfikaty, że ponoć trzymają barwy ponad 50 lat/100 lat). Dokładam fotografie na bierząco - chronologicznie... wydaje mi się, że powstaje wtedy jakaś większa historia. Widać wtedy piekną ewolucje czasu
ElzbietaFranka 21:17, 02 lut 2019

Witam Aniu
Jestem często i podgladam, ale martwy sezon więc się nie wpisuje.

Dwa lata temu dostałam pod choinkę dysk przenośny wielkości pudełka papierosów. Pojemności 2 Tera bajty (2000 giga), bardzo przydatna rzecz. Jak zmieniałam komputer zgrałam wszystko i mialam wszystko na tym dysku. Jesienia oczyscilam ze wszystkich nie potrzebnych plików i mam same zdjęcia z kilku lat. Co miesiąc przegrywam sobie na ten dysk pliki z miesiąca jest to takie moje podręczne archiwum.

Nie jest to droga rzecz warto to mieć na wszelki wypadek.

Pozdrawiam
Makao_J 20:03, 03 lut 2019

BasiaLT napisał(a)

No masakra... to jakby stracić kawałek życia.

To prawda. Straszne uczucie nie móc zobaczyć tych chwil jeszcze raz.
Makao_J 20:05, 03 lut 2019

Sima napisał(a)

Chmura też zawodna ;(

No ja nie potrafiłabym tak zaufać internetowi. Nawet kamerkę w laptopie mam zaklejoną.