Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 13:44, 22 cze 2020

anbu napisał(a)
Fajne zobaczyć Twój ogród z góry Aniu

Ja często patrzę na swój ogród z góry. Wówczas łatwiej ocenić czy wszystko trzyma się, hmmm...kupy
Makao_J 13:48, 22 cze 2020

Basieksp napisał(a)
Witam. Podglądam po cichu Fajne te zdjęcia z góry ładny zielony trawnik wszystko takie uporządkowanie Pozdrawiam

Oj, tak. Teraz wydaje się być bardziej uporządkowany. Kiedyś taki nie był i jak pokazałam to kilka osób szczerze mi o tym napisało. To był kubeł zimnej wody ale pomogło. Wywaliłam co nie co i co nie co pogrupowałam. Teraz i mi lepiej się na to patrzy.
Juzia 13:52, 22 cze 2020

Jednak fajne te fotki z góry, bo widać co gdzie i jak.
Teraz już się nie będę u ciebie gubić

Bardzo mi się podobają te ścieżki. Trochę jak klawisze

A jaki Ty masz trawnik soczysty!!!!
Się nie dziwię, że by ci go brakowało

BasiaLT 14:23, 22 cze 2020

o kurcze... z góry to wszystko wygląda zupełnie inaczej. Ależ masz pięknie. Trawnik jak malowany.
Makao_J 14:31, 22 cze 2020

Juzia napisał(a)
Jednak fajne te fotki z góry, bo widać co gdzie i jak.
Teraz już się nie będę u ciebie gubić

Bardzo mi się podobają te ścieżki. Trochę jak klawisze

A jaki Ty masz trawnik soczysty!!!!
Się nie dziwię, że by ci go brakowało

Dzięki.
Nie wyobrażam sobie tego wszystkiego bez trawnika. Mamy go coraz mniej bo rabat przybywa ale wydaje mi się że jest dopełnieniem całego obrazu.
Poza tym teraz wiemy już jak o niego dbać pomimo iż warunki nie są idealne bo mamy wapienną glebę.
Widać jeszcze miejsce gdzie mamy problemy i łyse plamy ale jest duuuużo lepiej niż rok temu.
Basieksp 14:45, 22 cze 2020

Makao_J napisał(a)

Oj, tak. Teraz wydaje się być bardziej uporządkowany. Kiedyś taki nie był i jak pokazałam to kilka osób szczerze mi o tym napisało. To był kubeł zimnej wody ale pomogło. Wywaliłam co nie co i co nie co pogrupowałam. Teraz i mi lepiej się na to patrzy.

Mój ogród pewnie tak wygląda z góry ale ja lubię ten mój "bałagan" w ogrodzie po pracy zobaczę czy ryzykować z fotkami z góry
beta 14:56, 22 cze 2020

Aniu pięknie jest...jestem pod wrażeniem!!!!...nie wiedziłam wczesniej Twojego ogrodu...przebiegłam tylko tak szybciutko, a tu proszę, taka niespodzianka...pieknie...na rabatach buszowisko ...a trawnik idealnie zieloniutki
Mgduska 09:08, 23 cze 2020

Hej Ładnie u Ciebie Trawnik wygląda, jakby dostawał chlorofil w pastylkach na śniadanie
Makao_J 09:18, 23 cze 2020

Basieksp napisał(a)

Mój ogród pewnie tak wygląda z góry ale ja lubię ten mój "bałagan" w ogrodzie po pracy zobaczę czy ryzykować z fotkami z góry

Najważniejsze żebyś Ty czuła się w swoim ogrodzie dobrze.

Ja lubię porządek ale też nie taki idealny. Jestem wdzięczna dziewczynom że tamtego dnia ten kubeł zimnej wody na mnie wylały. Myślałam że jest dobrze ale dopiero tamte słowa otworzyły mi oczy bo było dosłownie za przeproszeniem hu...o.
I teraz dopiero czuję się dobrze. Wtedy chyba chciałam w to wierzyć choć nie do końca to czułam.
adewzuol 09:20, 23 cze 2020

Świetne zdjęcia z góry, faktycznie z tej perspektywy można ocenić czy ogród się ogarnia. Co Ty chcesz od swojego trawnika, z tej górnej perspektywy jest zieloniutki i świetnie podbija rabaty