Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Krys 17:59, 09 kwi 2016

Ja tez wszystko mroze,jak Agata chleb,ciasto a jak fajnie jak jest zapas
AgataP 18:04, 09 kwi 2016

Krys napisał(a)
Ja tez wszystko mroze,jak Agata chleb,ciasto a jak fajnie jak jest zapas

Krysia zawsze można znaleźć coś o czym się zapomniało hahah
07_Rene 18:05, 09 kwi 2016

Cześć Agatko Zajrzałam z ciekawości na Twój wątek i zostałam Twoją fanką Jakie Ty masz wielkie rabaty Kobieto! A jak szybko działasz W kompleksy popadam. Przejrzałam ostatnich kilkadziesiąt stron i wiem, że Twój ogród przypadnie mi do gustu. Już nie mogę się doczekać pełni sezonu
Krys 18:14, 09 kwi 2016

AgataP napisał(a)
Dzieczynki jak by co to szukam kosaćców w kolorze granatu, bieli, ciemnego fioletu.. ale nie syberyjskich bo takie mam

Agata ja mam takie

i mogę Ci je kopnąć,nawet juz

AgataP 18:16, 09 kwi 2016

07_Rene napisał(a)
Cześć Agatko Zajrzałam z ciekawości na Twój wątek i zostałam Twoją fanką Jakie Ty masz wielkie rabaty Kobieto! A jak szybko działasz W kompleksy popadam. Przejrzałam ostatnich kilkadziesiąt stron i wiem, że Twój ogród przypadnie mi do gustu. Już nie mogę się doczekać pełni sezonu

Witaj Renatko, działam szybko bo udało mi się "wypchnąć" córkę do przedszkola. Siedziałam do tej pory przez 3 lata w domu i jak inne dziewczyny czekałam na moment drzemki lub prosiłam babcie o przyjazd w celu opieki.
Teraz jak mnie nic nie ogranicza to hulaj dusza piekła nie ma
A rabaty nie są takie wielkie, złudzenie optyczne
07_Rene 18:20, 09 kwi 2016

AgataP napisał(a)

Witaj Renatko, działam szybko bo udało mi się "wypchnąć" córkę do przedszkola. Siedziałam do tej pory przez 3 lata w domu i jak inne dziewczyny czekałam na moment drzemki lub prosiłam babcie o przyjazd w celu opieki.
Teraz jak mnie nic nie ogranicza to hulaj dusza piekła nie ma
A rabaty nie są takie wielkie, złudzenie optyczne

No czytałam, bylinówka 3,8m - to sporo
To mamy pociechy w tym samym wieku Mój syn też pierwszy rok do przedszkola chodzi, ale przez te pierwsze lata bardzo polubił kopanie w ziemi... Ma swój zestaw narzędzi sekator, kopaczkę, taczki, wszystko w wersji mini i rozpoznaje większość chwastów
AgataP 18:22, 09 kwi 2016

Krys napisał(a)

Agata ja mam takie

i mogę Ci je kopnąć,nawet juz

czy TY widzisz jak się do Ciebie uśmiecham ?
kopnij Kryś i pisz gdzie po nie podjechać z terminem się dostosuję
AgataP 18:30, 09 kwi 2016

07_Rene napisał(a)

No czytałam, bylinówka 3,8m - to sporo
To mamy pociechy w tym samym wieku Mój syn też pierwszy rok do przedszkola chodzi, ale przez te pierwsze lata bardzo polubił kopanie w ziemi... Ma swój zestaw narzędzi sekator, kopaczkę, taczki, wszystko w wersji mini i rozpoznaje większość chwastów

Renia ja mam jeszcze syna 10 lat, w dodatku ja z tych późnych mam - 42 lata na karku A córka sadziła ze mną tulipany, ciekawe czy wszystkie znalazły drogę ku światłu bo sadziła jak jej wpadło w dołek
AnnaCh 18:57, 09 kwi 2016

To moja mama ma chyba też te niesyberyjskie, ale nie taki kolor jak Krysia, mamy niebieskie i biało, żółte chyba. Tylko dopóki nie zakwitną, to ciężko będzie stwierdzić które są jakie. Mogłabym też Ci trochę ukopać, ale jak będzie wiadomo jakie
07_Rene 19:04, 09 kwi 2016

AgataP napisał(a)

Renia ja mam jeszcze syna 10 lat, w dodatku ja z tych późnych mam - 42 lata na karku A córka sadziła ze mną tulipany, ciekawe czy wszystkie znalazły drogę ku światłu bo sadziła jak jej wpadło w dołek

A ja córkę 14-letnią ale córka z czasów nieogródkowych więc bakcyla nie złapała
Sprawdź priv