Cześć Agatko Zajrzałam z ciekawości na Twój wątek i zostałam Twoją fanką Jakie Ty masz wielkie rabaty Kobieto! A jak szybko działasz W kompleksy popadam. Przejrzałam ostatnich kilkadziesiąt stron i wiem, że Twój ogród przypadnie mi do gustu. Już nie mogę się doczekać pełni sezonu
Witaj Renatko, działam szybko bo udało mi się "wypchnąć" córkę do przedszkola. Siedziałam do tej pory przez 3 lata w domu i jak inne dziewczyny czekałam na moment drzemki lub prosiłam babcie o przyjazd w celu opieki.
Teraz jak mnie nic nie ogranicza to hulaj dusza piekła nie ma
A rabaty nie są takie wielkie, złudzenie optyczne
No czytałam, bylinówka 3,8m - to sporo
To mamy pociechy w tym samym wieku Mój syn też pierwszy rok do przedszkola chodzi, ale przez te pierwsze lata bardzo polubił kopanie w ziemi... Ma swój zestaw narzędzi sekator, kopaczkę, taczki, wszystko w wersji mini i rozpoznaje większość chwastów
Renia ja mam jeszcze syna 10 lat, w dodatku ja z tych późnych mam - 42 lata na karku A córka sadziła ze mną tulipany, ciekawe czy wszystkie znalazły drogę ku światłu bo sadziła jak jej wpadło w dołek
To moja mama ma chyba też te niesyberyjskie, ale nie taki kolor jak Krysia, mamy niebieskie i biało, żółte chyba. Tylko dopóki nie zakwitną, to ciężko będzie stwierdzić które są jakie. Mogłabym też Ci trochę ukopać, ale jak będzie wiadomo jakie