Mieszanka do traw wg przepisu Toszki:
Kora,ziemia rodzima,dobra ziemia z worka, obornik, piasek. Wszystko wymieszać w teczce lub wiadrze i sypać do dołka pod trawy.
A co z deszczem? Nie bedzie ci sie zbierał w tych fałdach? czy będzie naciągnięty na glanc. Sorrki ze pytam bo drąże temat. Wiesz trzy lata temu pergodente mi wycenili na 65tyś zł siadła jak zobaczyłam wycenę
Mamy zrobiony spadek zadaszenia na "zewnątrz", rurki się trochę uginają i to może być problemem, najwyżej będziemy je usztywniać... wszystko wyjdzie z czasem.
Deszczu jeszcze nie przeżyliśmy, a jak będzie ulewnie przez kilka dni to zwiniemy i już.
Wszystko wyjdzie pewnie w przyszłym roku, bo w tym to już za długo nie powisi
Twoja cena powalająca, dlatego pomimo mankamentów jestem zadowolona, nawet jeśli będę zwijać i rozwijać ręcznie Konstrukcja, zadaszenie, deski na podłogę, palety na meble, gąbki, materiał i wszelkie ustrojstwa typu wózki, rurki, wkręty, farby, impregnaty itd co jeszcze nie pamiętam liczę, że w 10 tys powinnam się zmieścić W tym roku zrobiona połowa, gąbki czekają, pokrowce będę szyła zimą, palety na wiosnę i drewno na taras też już wiosną.
Ale cieszę się ogromnie, weekend można było cały dzień spędzić na tarasie... cudownie. Jeszcze jak dojdą meble z palet będzie mega wygodnie
Boziuniu kochany. Ty to złota rączka jesteś. Wyszło Ci super. Ja w życiu nie podjęłabym się nawet próby uszycia czegoś takiego choć firany w domu u siebie wszystkie poszyłam sama.
Ciekawi mnie materiał. Gdzie go znalazłaś? Czy to taki plandekowy?