Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

tulucy 11:00, 05 wrz 2016

Ja też młoda tylko ręce jakieś brzydsze i mniej elastyczna jestem, kiedyś wskoczyłam na parapet i zeskoczyłam bez niczego, a teraz se stołeczek podstawiam, ehhh
Monka 11:10, 05 wrz 2016

tulucy napisał(a)
Ja też młoda tylko ręce jakieś brzydsze i mniej elastyczna jestem, kiedyś wskoczyłam na parapet i zeskoczyłam bez niczego, a teraz se stołeczek podstawiam, ehhh

ja też młoda , kiedyś jak człowiek poszedł na wesele to nie schodził z parkietu , a dziś to se nie wrati
AgataP 16:47, 05 wrz 2016

tulucy napisał(a)

oj tak elastyczna już nie tak jak kiedyś
AgataP 16:48, 05 wrz 2016

Monka napisał(a)

ja też młoda , kiedyś jak człowiek poszedł na wesele to nie schodził z parkietu , a dziś to se nie wrati

Monik dobrze że możemy się teraz w ogrodzie "wytańcować "
Wendy79 07:57, 06 wrz 2016

Hmm, mój chrześniak skończy w listopadzie 19 lat. Ważę z 20 kg więcej, niż gdy go trzymałam do chrztu, a w środku odczuwam większy spokój, niż w tych rozdygotanych młodych latach, i coraz lepiej mi z tym.
Konieczki 11:05, 06 wrz 2016

Kurde to ja gówniara jestem - ostatnio z mężem na weselu zostaliśmy okrzyknięci królami parkietu HAHAHA - a to tylko dlatego bo pojechaliśmy bez dzieciaków i korzystalismy z okazji. I do rana wytrzymałam w szpilach 11cm - a młodzież po 2h w balerinkach wylądowała. I się dziwili że ja tak do rana (polecam szpile geoxa jakbym na boso tańczyła)

A z drugiej strony ...szkoda gadać. Łamie mnie w kręgosłupie, jak się przepracuje to dochodzę przez trzy dni do siebie....

Jakby mi kotś tylko odjął te nadprogramowe 20kg.....
tulucy 12:02, 06 wrz 2016

A na szpilach przez imprezę to inna kwestia wytrzymuję spokojnie, mam swoją markę i ostatnio na komunii u znajomych od 8 rano do 18 wytrzymałam spokojnie.. Tyle że bez tańców ale ze staniem na bardzo dłuuuuugiej mszy...
margaretka3 12:11, 06 wrz 2016

W zimie na którymś wątku był temat: czy kolanem do brody się dostanie
Sprawdziłam i nawet dostałam, z parapetu skaczę, po drzewach jeszczę łażę. Nie jest źle. Tylko szpile odpadają, ale to drobiazg przecie
kasja83 12:19, 06 wrz 2016

tulucy napisał(a)
A na szpilach przez imprezę to inna kwestia wytrzymuję spokojnie, mam swoją markę i ostatnio na komunii u znajomych od 8 rano do 18 wytrzymałam spokojnie.. Tyle że bez tańców ale ze staniem na bardzo dłuuuuugiej mszy...

A ja wzrostu jestem słusznego-to w szpilkach nie chodzę...a wierzcie mi, że jak widzę niektóre cudniaste to pragnę na potęgę

Wiek kwestia ducha-ale nie ma się co oszukiwać-mając 70 lat twierdząc jak młoda jestem-wiem, że już nie jestem i organizm też to wie.Niemniej jednak-jak mąż pozwala to szlajam się czasami z koleżankami po dyskotekach-gdzie mocno zawyżam średnią wieku-dopóki nie zacznę tam spotykać swoich dzieci-mam to w nosie
tulucy 13:06, 06 wrz 2016

Melduję, że sięgam
Po turecku też siadam