Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

jankosia 18:51, 17 paź 2016

To "jeszcze" zabrzmiało smutno
AgataP 19:09, 17 paź 2016

jankosia napisał(a)
To "jeszcze" zabrzmiało smutno

nie zajarzyłam chyba, czemu smutno ?
właśnie pozytywnie, jest tyle jeszcze pięknych miejsc w Polsce których nie widziałam i to wszystko przede mną...
ZieloneWrota 19:17, 17 paź 2016

Cześć kocico, piękne miejsca odwiedziłaś, nawet pogoda wam dopisała ważne że się zrelaksowałaś, a teraz rzeczywistość maleńka , czekam na cię papa
anna_t 19:20, 17 paź 2016

AgataP napisał(a)

Z daleka ją już zobaczyłam musiałam zrobić zdjęcie

zauwazylam że w miastach coraz wiecej traw ozdobnych, mądre głowy to planują u nas w Łodzi też trase wz obsadzili rozchodnikiem z trawami
AnnaCh 19:23, 17 paź 2016

Super wycieczka Agatko
U nas Aniu budują kolejną część obwodnicy i słyszałam, że w związku z tym, że w przyszłym roku jest 800-lecie Piotrkowa, to wsadzą 800 drzew miododajnych, tulipanowce, akacje, coś tam jeszcze, a zamiast trawników ma być łąka kwietna Ciekawe jak to będzie wyglądało
AgataP 19:26, 17 paź 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Cześć kocico, piękne miejsca odwiedziłaś, nawet pogoda wam dopisała ważne że się zrelaksowałaś, a teraz rzeczywistość maleńka , czekam na cię papa

Oj tak, pogoda była super, najważniejsze że nie padało. Piękne kolory drzew, piękne miejsca, mało turystów.... cudnie...
AgataP 19:28, 17 paź 2016

anna_t napisał(a)

zauwazylam że w miastach coraz wiecej traw ozdobnych, mądre głowy to planują u nas w Łodzi też trase wz obsadzili rozchodnikiem z trawami

Oj tak Ania, masz rację... coraz bardziej dbają o otoczenie, nie wspomnę jak były obsadzone ronda, trawy, byliny, ozdobny wiklinowe np. konie w galopie, klacz ze źrebięciem... śliczne
jankosia 19:33, 17 paź 2016

Jak były? Chyba u was? U mnie nadal w mieście królują pęcherznice, jałowce i napisy z bukszpanu Ale chociaż Łódź się zmienia. I na fb, na grupę o trawach ozdobnych babeczka wrzuciła foty z Bolesławca - też fajnie
anna_t 19:37, 17 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Super wycieczka Agatko
U nas Aniu budują kolejną część obwodnicy i słyszałam, że w związku z tym, że w przyszłym roku jest 800-lecie Piotrkowa, to wsadzą 800 drzew miododajnych, tulipanowce, akacje, coś tam jeszcze, a zamiast trawników ma być łąka kwietna Ciekawe jak to będzie wyglądało

ooo super wrzuć na fb miasta pare inspirek z chfs to może coś zgapią hahahaah
AgataP 19:38, 17 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Super wycieczka Agatko

Byłoby pięknie