Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Margarete 23:35, 29 mar 2018

Żyjesz? Fajnie że jesteś znów aktywna na forum Agata
Stęskniłam się za Tobą. Za wszystkimi innymi naszymi dziewczynami i chłopakami naszymi forumowymi też się stęskniłam

Te twoje hortensje cudne są - ach! Ja w tym roku też mam zamiar wcisnąć u siebie szpalerek limek. No to będzie szpalerek a nie szpaler w porównaniu do twojego no ale i ogród też mam przecież malutki.

Wytrwałości i cierpliwości w pokonywaniu meandrów małżeńskiego i rodzinnego życia. Nie dajcie się przeciwnościom !
Buziaki!
Makusia 07:16, 30 mar 2018

Szpalery są cool!
W zdycham również do Twoich hortkami!
bacowa 07:30, 30 mar 2018

AgataP napisał(a)

To limelighty - w tamtym roku cięłam je nisko, w tym roku przytnę wyżej.
Robię to dla eksperymentu, podoba mi się jak prowadzi je Ewa Bacowa.
No ale Jej hortki to już weteranki

Agata na innej rabacie też mam szpaler hortek w takim samym wieku jak twoje. Tak je przyciełam w tym roku , wysoko.
AgataP 08:35, 30 mar 2018

bacowa napisał(a)

Agata na innej rabacie też mam szpaler hortek w takim samym wieku jak twoje. Tak je przyciełam w tym roku , wysoko.(potem zdjęcie usunę )

Ewcia - uderz w stół i to od razu z odpowiednim zdjęciem

Też przytnę wyżej, nad 3-4 oczkiem może. W tamtym roku ciachałam nad pierwszym od razu więc teraz pora na cięcie wyższe. Zobaczę jak to się sprawdzi u mnie. Będę miała porównanie i wyciągnę wnioski.

AgataP 08:40, 30 mar 2018

Margarete napisał(a)
Żyjesz? Fajnie że jesteś znów aktywna na forum Agata
Stęskniłam się za Tobą. Za wszystkimi innymi naszymi dziewczynami i chłopakami naszymi forumowymi też się stęskniłam

Te twoje hortensje cudne są - ach! Ja w tym roku też mam zamiar wcisnąć u siebie szpalerek limek. No to będzie szpalerek a nie szpaler w porównaniu do twojego no ale i ogród też mam przecież malutki.

Wytrwałości i cierpliwości w pokonywaniu meandrów małżeńskiego i rodzinnego życia. Nie dajcie się przeciwnościom !
Buziaki!

Małgoś jestem, żyję... choć ta zima była ciężka dla mnie.
Prywatnie, zawodowo, chorobowo... liczę, że to się wszystko teraz wyklaruje.

Dziś w końcu mam dzień wolny i mogę iść do ogrodu, w końcu.

Macham ręką na niesprzątnięty dom i brudne okna. Jeszcze nikt od tego nie umarł - tej wersji się trzymam

bacowa 10:23, 30 mar 2018

Bez względu czy posprzątane czy nie,
Święta i tak się odbędą.

Ja stwierdziłam że chałupę posprzątam po wyjeżdzie wnuków czyli po Świętach. Sprzątanie przed, to kąpletny bezsens , szkoda mojego czasu
Iwk4 13:39, 30 mar 2018

Ewa, za szybko fotkę skasowalas. Trąb, jak cos wstawiasz. Tez mam ochotę wyżej ciąć. Szczególnie Vanilia Frajdę. Po krótkim cięciu się kladly...
kerii 14:08, 30 mar 2018

Agatko witaj wiosennie hortki boskie,takie przypomnienie od razu nastój poprawia )
Sprzątanie nie zając nie ucieknie ) Ja w tym roku tylko hmmmm przygładzam i nie zaglądam ani za ani pod kanapy Pierwszy raz w życiu nic nie muszę i dobrze mi z tym. A jak komuś się wydaje że za mało czysto to ani mop ani odkurzacz na kłódkę nie zamknięty . Tyle w kwestii przedświątecznych porządków

A mam do Ciebie pytanie natury ogrodowej, przymierzam się do zainstalowania linii kroplujących i zastanawiam się jaki przekrój powinny mieć żeby było ok?

kamila66 14:34, 30 mar 2018

Obejrzałam piękne wspomnienia lata życzę aby wszystko wróciło do normalności na duszę polecam modlitwę o pogodę ducha
Boże, użycz mi pogody ducha,
abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.

Ps. Bóg w kontekście siły wyższej nie ważne w jakiego i czy wierzysz.

Iwk4 15:45, 30 mar 2018

Modlitwę skopiowalam. Kamilko, ładna i mądra treść.
Jako złota myśl... drogowskaz...