Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu narazie jest ściernisko...

Tu narazie jest ściernisko...

BasiaLT 22:29, 06 sie 2018

Figaro napisał(a)
Bardzo fajne masz te pomidory i smakowicie wygladaja. Moja mama ma tez ich duzo i rozne odmiany ale ja roznicy w smaku za bardzo nie widze. Ale niech ma no i to ladnie wyglada na talerzu i na kanapkach. A mojej tesciowej to nawet nie pokazuje co mama ma bo by mi kazala sobie przywiesc i robic kolo tego. A ja juz nie chce.

A jasne! Śmierć frajerom, jak jesteś w stanie przewidzieć jaki będzie efekt to też bym się nie pchała z nowinkami. Tym bardziej że i tak masz koło czego chodzić. Jak teściowa chce to niech sama sobie uprawia.
BasiaLT 22:31, 06 sie 2018

anabuko1 napisał(a)
Basiu bardzo ładne masz te rozchodniki.
Ja muszę tych ciemnych -bordowych dokupić .
Hortki piękne .

Aniu też będę musiała powiększyć kolekcję. Chociaż ci powiem że po wiosennym ataku jakiś badziewnych gąsienic myślałam że już po nich. Ale dosyć łanie i szybko się odbudowały.
Aneta1309 23:33, 07 sie 2018

Basiu pozdrawiam
anabuko1 12:41, 09 sie 2018

BasiaLT napisał(a)

Aniu też będę musiała powiększyć kolekcję. Chociaż ci powiem że po wiosennym ataku jakiś badziewnych gąsienic myślałam że już po nich. Ale dosyć łanie i szybko się odbudowały.

I kurczę to ja nawet nie myślałam, ze one takie wrażliwe.
Albo dobre
BasiaLT 13:49, 09 sie 2018

anabuko1 napisał(a)

I kurczę to ja nawet nie myślałam, ze one takie wrażliwe.
Albo dobre

Aniu ja na wszystkich rozchodnikach miałam te badziewne gąsienice. Część utłukłam a część spryskałam. Na szczęście roślinki się dosyć dobrze odbudowały.
Adela 15:02, 09 sie 2018

A ja się nawet dokładnie swoim nie przyglądalałam, przy okazji oprysku też im się dostało profilaktycznie i chyba dzięki temu uchroniłam.
Nie gorąco ale serdecznie pozdrawiam
basia3012 23:25, 09 sie 2018

Basieńko jutro wstawię zdjęcia środka tych moich Lime Lightów po 8 zł. Dzisiaj zrobiłam trochę zdjęć ale nie mam już siły wstawiać ich. Przepraszam.
Pozdrawiam serdecznie. Do jutra.
BasiaLT 09:26, 10 sie 2018

basia3012 napisał(a)
Basieńko jutro wstawię zdjęcia środka tych moich Lime Lightów po 8 zł. Dzisiaj zrobiłam trochę zdjęć ale nie mam już siły wstawiać ich. Przepraszam.
Pozdrawiam serdecznie. Do jutra.

Basiu ależ nie ma pośpiechu, to nie piekarnia i chleb się nie spali. Chciałam tylko zobaczyć z ciekawości. Wstawisz jak będziesz miała chwilkę czasu.
anabuko1 12:20, 10 sie 2018

BasiaLT napisał(a)

Aniu ja na wszystkich rozchodnikach miałam te badziewne gąsienice. Część utłukłam a część spryskałam. Na szczęście roślinki się dosyć dobrze odbudowały.

Ileż to człowiek dla tych swoich roslinek zrobi
basia3012 23:49, 10 sie 2018

Basiu, zajrzyj do mnie. Zrobiłam zdjęcia wnętrz tych hortensji, nie wszystkich , chyba dwóch. Ale one wszystkie były podobne.
Pozdrawiam serdecznie.