Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu narazie jest ściernisko...

Tu narazie jest ściernisko...

BasiaLT 23:42, 28 lip 2016

agapant napisał(a)
Basiu jak dawno nie byłam u ciebie a tutaj tyle się dzieje. Super miałyście spotkanie, to jest bardzo miło patrzeć na takie relacje. W ogrodzie jakie ładne rabaty pod ścianą.

Agus to zapraszam częściej niby trochę się u mnie dzieje ale wiadomo że apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciało by się więcej.
BasiaLT 23:44, 28 lip 2016

zbigniew_gazda napisał(a)
Posadziłem liatrę w tamtym roku i nici. Nie wzeszła ani jedna cebulka. Kicia uwalił się blisko trzmieliny.

Ja ją mam po raz pierwszy. Zobaczymy jak mi przezimuje.
Piotr_ 21:07, 29 lip 2016

Kwiatuchy cudne i ogród też a kocisko piękne
zoja 21:11, 29 lip 2016

sierściuch wie co robi pewnie pion nie był idealny
ryska 20:21, 31 lip 2016

Witaj Basiu
Ciekawa byłam komu spodobał się mój kącik wypoczynkowy, zaczęłam czytać od początku i wsiąkłam.
Ścierniska nie widzę a dobrze pamiętam jak wygląda, bo wychowałam się na wsi za to podziwiam piękne donice wiszące. Cudo po prostu.
Widziałam, że masz sudaville i przechowujesz w chłodnym pomieszczeniu.
Też tak robiłam i jakby usypiałam na zimę. Ale od dwóch lat przechowuję w kuchni na parapecie i jest to o wiele fajniejszy sposób, bo roślinka kwitnie do grudnia, potem trochę gubi liście ale w lutym już się ładnie zbiera do życia i wypuszcza nowe pędy. Proszę pokaż jak wygląda teraz u Ciebie- bardzo ją lubię. Pozdrawiam serdecznie i zaznaczam wątek.
malgorzata_s... 20:26, 31 lip 2016

No proszę Emuś się spisałFajnie wyszło
m_gocha 22:55, 31 lip 2016

Oj nie widzę u Ciebie Basiu ścierniska Jak na pierwszy rok to hortensje śliczne. Nasadzenia tarasowe superowe. Będę zaglądać.
Kindzia 18:16, 01 sie 2016

Jak tam hortki? Spisują się?
BasiaLT 20:40, 01 sie 2016

ryska napisał(a)
Witaj Basiu
Ciekawa byłam komu spodobał się mój kącik wypoczynkowy, zaczęłam czytać od początku i wsiąkłam.
Ścierniska nie widzę a dobrze pamiętam jak wygląda, bo wychowałam się na wsi za to podziwiam piękne donice wiszące. Cudo po prostu.
Widziałam, że masz sudaville i przechowujesz w chłodnym pomieszczeniu.
Też tak robiłam i jakby usypiałam na zimę. Ale od dwóch lat przechowuję w kuchni na parapecie i jest to o wiele fajniejszy sposób, bo roślinka kwitnie do grudnia, potem trochę gubi liście ale w lutym już się ładnie zbiera do życia i wypuszcza nowe pędy. Proszę pokaż jak wygląda teraz u Ciebie- bardzo ją lubię. Pozdrawiam serdecznie i zaznaczam wątek.

Witaj Renato
Bardzo mi miło że zaglądasz. Specjalnie dla ciebie wklejam fotkę sundawilli. Niestety w tym roku jest mało ciekawa. O tej porze roku powinna być juz duża i oby pana kwiatami a jest jakaś taka wybzdziana. Ciekawy jest twój sposób na jej przechowywanie.

BasiaLT 20:41, 01 sie 2016

m_gocha napisał(a)
Oj nie widzę u Ciebie Basiu ścierniska Jak na pierwszy rok to hortensje śliczne. Nasadzenia tarasowe superowe. Będę zaglądać.

Bardzo mi miło że ci się podoba . Zapraszam częściej.