Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu narazie jest ściernisko...

Tu narazie jest ściernisko...

Makao_J 21:29, 01 sie 2016

Bardzo mi się podobają hortensje z takim kwiatem nieregularnym jak ta Levana. Są takie japońskie.
asiak 21:32, 01 sie 2016

Cudowna ta hortensja
Do tej pory nie lubiłam hortensji, bo zawsze je kojarzyłam z takimi pokładającymi się gałązkami. Tu na Ogrodowisku poznałam dużo piękniejsze okazy
BasiaLT 21:42, 01 sie 2016

Makao_J napisał(a)
Bardzo mi się podobają hortensje z takim kwiatem nieregularnym jak ta Levana. Są takie japońskie.

Aniu widziałam wczoraj w szkółce hortensje Great Star. Była cudna!!! Niestety jedyny egzemplarz był wsadzony do gruntu. Babka zapewniała ze coraz to mają po kilka sztuk ale szybko się rozchodzą. Wcale się nie dziwię. Tez na nią zachorowałam. Zobacz sobie u wujka Google.
Bogdzia 21:43, 01 sie 2016

Levana piękna nie dziwie sie ze kupiłas.Great kup koniecznie bo pięknosc z niej.
BasiaLT 21:47, 01 sie 2016

Dubelek
Dla odmiany donice przed domem

BasiaLT 21:49, 01 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
Levana piękna nie dziwie sie ze kupiłas.Great kup koniecznie bo pięknosc z niej.

No właśnie Bogdziu zachorowałam na nią. Tak myślę że jutro skocze do szkółki i spróbuję sobie zamówić. Jak będą się migac to im zagroże ze następnym razem przyjadę ze szpadlem
BasiaLT 21:55, 01 sie 2016

asiak napisał(a)
Cudowna ta hortensja
Do tej pory nie lubiłam hortensji, bo zawsze je kojarzyłam z takimi pokładającymi się gałązkami. Tu na Ogrodowisku poznałam dużo piękniejsze okazy

Asiu ja też zawsze byłam do nich nadtawiona sceptycznie. Dopiero tutaj na ogrodowisku zobaczyłam jak piękne są odmiany jakie cudowne można z nich zrobić rabaty i całe szpalery.
zoja 22:00, 01 sie 2016

hortensje piękne, ale donice przed domem to całkowicie mnie zauroczyły - chyba przez ten zwisający bluszcz? muszę skopiować
BasiaLT 22:38, 01 sie 2016

zoja napisał(a)
hortensje piękne, ale donice przed domem to całkowicie mnie zauroczyły - chyba przez ten zwisający bluszcz? muszę skopiować

Zoju to nie jest bluszcz tylko barwinek. Tak mi się rozrosł bo korzysta z tego ze często podlewam pelargonie. Fajnie wygląda z bliska bo ma jaśniejsze końcówki pędów. Jutro zrobię ci zdjęcie z bliska.
23:50, 01 sie 2016
Pięknieje u ciebie Basiu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies