Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

ewa004 17:03, 07 sty 2017

Basilikum napisał(a)
Kiedys sama go mieszalam i mam tego caly kanister ale juz nie pamietam skladnikow, bo ten kanister mam juz z 2-3 lata.

Iza czy ja dobrze rozumiem że płyn stoi w karnistrze już dwa lata!! Ciekawe z czego ten płyn robiłaś..... A jak jeszcze bańki godzinę się trzymają to aż mnie ściska x ciekawości co ty za mikstury robisz. Może sobie przypomnisz.....?
Basilikum 17:15, 07 sty 2017

przypomniec sobie nie przypomne ale mam zapisane w notatniku, ktory mam w pracy.
Ksiu ni wiem od czego to zalezy ale my robilismy banki na stole na tarasie zdarzylismy sie rozebrac i ogladac je z sali przedszkolnej dosc dlugo.
Kasiek 17:20, 07 sty 2017

Basilikum napisał(a)
przypomniec sobie nie przypomne ale mam zapisane w notatniku, ktory mam w pracy.
Ksiu ni wiem od czego to zalezy ale my robilismy banki na stole na tarasie zdarzylismy sie rozebrac i ogladac je z sali przedszkolnej dosc dlugo.

To fajnie ze zapisalas, podasz mi przepis
Kasiek 17:24, 07 sty 2017

ewa004 napisał(a)

Iza czy ja dobrze rozumiem że płyn stoi w karnistrze już dwa lata!! Ciekawe z czego ten płyn robiłaś..... A jak jeszcze bańki godzinę się trzymają to aż mnie ściska x ciekawości co ty za mikstury robisz. Może sobie przypomnisz.....?

Dobrze ze Iza ma zapisane, przydadza mi sie te proporcje, niedlugo mamy na wiosce bal dla dzieci

Banki ktore utrzymuja sie prawie godzine napewno zrobia furrore
Basilikum 17:31, 07 sty 2017

kasiu ja myse, ze wazne jest podloze, powinno byc gladkie
przepis spisze w poniedzialek (jak nie zapomne)
Kasiek 17:52, 07 sty 2017

Basilikum napisał(a)
kasiu ja myse, ze wazne jest podloze, powinno byc gladkie
przepis spisze w poniedzialek (jak nie zapomne)

Iza ja lapalam banki w powietrzu, niektore pekaly, inne nie, fajna zabawe mialam
A sprobuj zapomniec Licze na przepis, dzieciaki beda mieli frajde z takich baniek
eda 18:09, 07 sty 2017

Ooooo ja tez czekam na przepis hahaha bańkowyy
Kasiu cudowne te na mroźie i fotki boskie

Mixtoorka 19:29, 07 sty 2017

Ja robiłam bańki z gumą guar no ale godzinę to chyba szkło dmuchałyście. również czekam na ten przepis. Ściskam śnieżnie!
Madzenka 20:01, 07 sty 2017

Piękna u Ciebi zima, bańki też
violka171 13:16, 09 sty 2017

Witam i Najlepszego w Nowym Roku życzę
poczytałam o bańkach i nawet nie wiedziałam że jest sposób taki,są przepiekne na zdjęciach już o Twoich widokach nie wspomnę ach