Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

eda 19:43, 12 kwi 2017

Buuuziaki
ewa004 20:05, 12 kwi 2017

oj oj oj piękne cudne wszystko
Buziolki mój Kwiatuszku

_Martini_ 20:11, 12 kwi 2017

Rubens mi chodzi po głowie, więc wracam z pytaniem, czy on może rosnąć w cieniu? Miałby tylko trochę słońca popołudniu. Czytam teraz, że jednego z tych nowych posadziłaś w cieniu właśnie, więc może jest szansa?
violka171 21:34, 12 kwi 2017

Kasiek napisał(a)
A dzisiaj? Byly tance i hulanki

Lubicie zapach ogniska?...

Lubie, bardzo lubie odpoczywac w ogrodzie...

Uwielbiam takie klimaty,a zapach? och-niepowtarzalny my w tym sezonie zaliczylismy już trzy ognicha w ogrodzie,mogłabym godzinami patrzec na płomienie
violka171 21:46, 12 kwi 2017

Kasiu dałam u siebie moje Rubensy
violka171 21:46, 12 kwi 2017

Kasiu dałam u siebie moje Rubensy
gosika67 22:27, 12 kwi 2017

Kasia nie było mnie kilka chwil u Ciebie a tu takie niespodzianki, znów oczy nacieszyłam. Dzięki Ci bardzo.
eda 08:27, 13 kwi 2017

Kasiek napisał(a)

Edytko to nic ze krotko kwitna, ale jak kwitna...

Taaak bajka dla takiej chwili warto grzebać kopać wyrywać żyć
lojalna_ 08:57, 13 kwi 2017

Kasiek napisał(a)
Pieknotka

Kasiu u Ciebie wiosna już w pełni. Bosko się ogląda taki szybki start u nas w powijak ach wszystko porównując z Twoim klimatem.

Kasiu foty wycieczkowe super . Jak zawsze z chęcią poogladalam. Kwiecia masz pełno cudne go ech.

Kupiłam sobie te magnolie szczepiona pniu. Kasiu jak ja zasilasz czym i kiedy tak pięknie u Ciebie kwitnie .
Kasiek 21:26, 13 kwi 2017

Mirella napisał(a)
Kasieńko, witam się z Tobą cieplutko ,czy wiesz że namiastka Kasi Bawarskiej która zagościła w moim ogrodzie żyje?to Rubens, mam go dzięki Tobie ,od podziwiania go w Twoim ogrodzie zachorowałam ,jak tylko spotkałam roślinkę to nie zastanawiałam się tylko kupiłam,wiem że potrzebuje dużo miejsca,u mnie pnie się po siatce ogrodzeniowej a ta ma 1,80 i raczej za nisko dla niego sądząc po zdjęciach jakie pokazałaś,na razie się nie martwię, będę go korygować jak będzie miał rubensowskie kształty.
Wiosna w Twoim ogrodzie zauroczyła mnie totalnie,jestem kilka razy dziennie i podziwiam i nacieszyć się nie mogę
Wstawiam coś dla Ciebie tak jak prosiłaś, zerknij czy moja Kiku to Kiku, bo Twoja to wiadomo... cudeńko

Milo jest gdy otrzyma sie taki wpis, dziekuje
Ty masz Rubensa i kojarzysz go ze mna, ja patrzac na Eden rose 85 pomysle o Tobie i Twojej pieknej rozy, mam Kiku dzieki Ani Malej Mi, bukszpany dzieki Danusi, rh kojarze z Bogdzia, moglabym jeszcze dlugo tak wyliczac...Mam roslinki od kolezanek z Ogrodowiska, ktore juz pieknie u mnie rosna...Mile to jest, wzrusza i zastanawia...