Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 19:15, 04 lip 2018

gosika67 napisał(a)
Kasiu coś Ty? Będę Ci kibicować, napisałam na pw.

Goniu, trzymaj kciuki
Kasiek 19:18, 04 lip 2018

eda napisał(a)
Kasiu napisałaś słowa ...wiesz to jest dojście do następnego etapu wtajemniczenia miłości do ogrodu ...przyrody dojrzałaś tak jak ogród z tobą dojrzał tak myślę. ..bo my się nim nigdy nie znudzimy my warjaci ogrodowi haaa ale chcemy sami o niego dbać prawda i mieć na to czas i siły więc przyszedł czas na relaks w ogrodzie i ja to popieram i myślę że też wchodzę w to z tobą. ..wiesz co nie buuuuziam i trzymam kciuki z ciekawości i mam nadzieje wypić inke z tobą patrząc jak kwiatki w bukiecie pływają

Edytko
Kasiek 19:26, 04 lip 2018

Nigdy nie myslalam, ze tak rozstane sie z tym ogrodem, ze bede chciala wprowadzic takie zmiany...Jest jak jest, i to mnie cieszy Cieszy, ze podjelam te decyzje i ze nie marudze na prawo i lewo, tylko...wsiadam na koparke i robie
Az sie kurzylo

hanka_andrus 19:42, 04 lip 2018

Och, och! Ale chyba tak trzeba! Powodzenia.
Kasiek 19:45, 04 lip 2018

hanka_andrus napisał(a)
Och, och! Ale chyba tak trzeba! Powodzenia.

Haniu, to dobry moment na zmiany...I dla mnie i dla ogrodu
Kasiek 19:52, 04 lip 2018

Tak, jak kiedys rododendrony tu przyjechaly...

Tak sobie...

Wraz z innymi...Odjechaly...

gosika67 21:53, 04 lip 2018

Hej już wiem czemu nie mogłam się dodzwonić , jesteś zalatana, daj znać na pw.
KasiaWB 22:05, 04 lip 2018

Kasia, gratuluję decyzji odważnej i drastycznej, ale przyszłościowej ściskam mocno
Muszę przyznać, że w pierwszej chwili oniemiałam, ale nawet nie wiesz jak Ciebie rozumiem od jakiegoś czasu nie kupuję roślin, staram się zrobić porządek z tym co mam, ograniczam, oddaję oraz robię tyle ile jestem w stanie. Nie pędzę ze zrobieniem ogródka. Zgadzam się w pełni z Twoim podejściem
Trzymam kciuki! Serdecznie pozdrawiam
sylwia_slomc... 22:31, 04 lip 2018

Kasiek napisał(a)

Ja pierniczę, aleś mnie tą decyzją zaskoczyła, a jaki ogród teraz masz w planie? Szkoda, że nie mam do Cię bliżej bo bym tych roślin przytuliła....
I rubensy.....ech...to jest decyzja nie bagatelka.

Sylwia, nie wiem Ogrod w stylu ...w stylu...Na leniucha
Rosliny juz podzielone, troche pojedzie do Polski a troche zostanie tutaj, w dobrych rekach I zonk, bo Zon sie uparl ze ....rubensow za zadne skarby nie odda

Zastrzelil tym mnie calkowicie
Sylwia, wierze ze u Ciebie mialyby najlepiej pod sloncem, kochalabys je tak jak ja, ale ta odleglosc i transport...

No właśnie
Ale mam dobrą wiadomość bo jedna z przesyłek właśnie dzisiaj do mnie dotarła Ciekawe pierwsza czy druga? Ale stempel nie czytelny bo rozmazany. Za to nasionka Rubensa w zielonej kopercie, a w karteczce cudny listeczek i storczyk. Buziaczki zostawiam, nasionkami się zajmę tylko muszę w necie doczytać po polsku co jest czymWidać skutecznie listonosza pobiłaś
sylwia_slomc... 22:35, 04 lip 2018

O ja pierniczę jaka demolka!!! Szok mam, ale mi szybko minie bo uwielbiam oglądać jak się tworzy coś nowego, więc liczę na fotki co chwilkę i na bieżąco z poczynań