Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

gosika67 22:51, 16 lip 2018

Hej Kasiu rewolucja na całego.Kompletnie inne klimaty, wszystko inaczej.A w te wielkie donice co planujesz? U mnie trawy rosną, ładnie się trzymają.U nas mokro, pada od kilku dni. Roboty ful,J... jeszcze 2 tygodnie, odezwę się na pw w weekend.Pozdrawiam.
Jeszcze zapomniałam Rosannę masz jeszcze? Ona powtarza kwitnienie? U mnie już nie ma kwiatów,a tak była obsypana. Teraz mokro i róże wyglądają jak zmokłe kury, nie ma na czym oka zawiesić. U Was jak?
nicol21 15:44, 23 lip 2018

Kasiek napisał(a)

Pale dostalam od Figi, tak na probe Nie dawkuje...Mam przyjsc za rok i wszystko naraz pokazac

za rok?! no chyba żartujesz!
ja tu sobie ślepia wypatrzę próbując dojrzeć coś więcej za tą wyczesaną hustawką.
a te słupki jakoś są wzbogacone żeby nie bujało razem z huśtawką? ?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Gardenarium 22:56, 23 lip 2018

Kasiek napisał(a)

U mnie identyczna łąka zakwita hmmm

Instagram Ogrodowiska
paniprzyroda 08:37, 24 lip 2018

Kasiu, może wiadomość już nieaktualna, ale kokornak u mnie w starym na totalnej patelni rośnie i daje sobie radę znakomicie już jakieś mniej więcej dwadzieścia lat Podczas takich susz jak w tym roku liście lekko zmieniają kolor ale nie usychają.
Figaro 12:01, 24 lip 2018

Zginelas jak sliwka w kompot. A co do lodow to Twoj pies zjadl a nie ja. Podszedl do mnie i sobie wzial z mojego talerza. I tylko tak dziwnie na mnie zezowal. Oddalam bez walki bo za glupiego loda umierac nie mam zamiaru. I w dodatku czekoladowego.
Moi rodzice teraz przyjada i zostana troche a wiec moze sie spotkamy i wiec tam do tego ogrodniczego pojechali albo?
gosika67 23:53, 24 lip 2018

Kasiu co u Ciebie, jak prace się posuwają?
gierczusia 13:01, 26 lip 2018

Figaro napisał(a)
Zginelas jak sliwka w kompot. A co do lodow to Twoj pies zjadl a nie ja. Podszedl do mnie i sobie wzial z mojego talerza. I tylko tak dziwnie na mnie zezowal. Oddalam bez walki bo za glupiego loda umierac nie mam zamiaru. I w dodatku czekoladowego.
Moi rodzice teraz przyjada i zostana troche a wiec moze sie spotkamy i wiec tam do tego ogrodniczego pojechali albo?

Umarłam ze śmiechu ... Już prawie oczyma wyobraźni te lody widzę i tego zeza a teraz lece fotek szukać..nie psa ..ma się rozumieć tylko ogrodu

Edit
Wróciłam siem aże do tego " zezującego Potfffora,, po którym Cię pół sffiata poznaje, fana lodów czekoladowych oraz roślin pływających ... za porcję radochy bardzo dziękuję ,Żonowi spod ołtarza wyrazy współczucia w kwestii pochłniętych wynmarzonych kffiotków ściskam
Ps..ogród..cuuudowny .. Ta miso- donicaaaaa..... Przyznam siem bez bicia,że zapisałam w inspiracjach
Kasiek 22:59, 26 lip 2018

Kiedy ostatnio, siedzieliscie przy blasku swiec w ogrodzie?...

Kasiek 23:09, 26 lip 2018

Juz sobie popisalam...Pol godziny na jedna, jedniusia foteczke...Przeloze to na jutro, teraz pochodze troszke u Was
sylwia_slomc... 23:39, 26 lip 2018

Kasiek napisał(a)
Kiedy ostatnio, siedzieliscie przy blasku swiec w ogrodzie?...

O kurcze do jutra trza czekać....foch