Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

ElzbietaFranka 11:36, 14 kwi 2020

Kasiu wszystko dobrze ze zdrowiem?
Kasiek 18:21, 28 kwi 2020

dajana napisał(a)
Dziękuję Kasiu za wizytę u mnie , pamięć i miłe słowa ,mam tyle do nadrobienia Nie wiem w jakim czasie zdołam odwiedzić tyle ogrodów.Dzisiaj przybyłam do ciebie .Jakie ty piękne zdjęcia robisz ,niczym malowane obrazy ,napatrzeć się nie mogę.Porad u ciebie cała gama ,zawsze z nich korzystałam i tak zostanie .Wczoraj sadziłam róże i tak własnie je posadziłam jak pisałaś.Znałam ten film na you tube bo własnie u tego pana kupowałam wiele róż każdego roku . Widzę że u ciebie wszystko kwitnie wcześniej ,kwiaty piwonii ,o tej porze? Mam zaprzyjażnionego pana z ogródków działkowych całe poprzednie lato tam przesiedziałam, ma ogromną ilość piwonii .Poszłam dzisiaj zobaczyć nic jeszcze nie ma .Właściwie to miałam kupić tę jego działkę lecz zrezygnowałam bo obok właściciel innej działki robił opryski z randapu .Takiej działki nie chcę .Gdyby nie przypadek nie wiedziałabym o tym .Dobrze się stało bo mam inne plany.Czekam na to na co wszyscy czekamy, abym mogła je zrealizować .Póki co zdrowie najważniejsze .Pozdrawiam cię Kasiu serdecznie.

Dajanko, bardzo sie ciesze ze jestes, brakowalo tu Ciebie, Twojej werwy ogrodowej i zarazem spokoju Ciekawa jestem Twoich poczynan i planow
Kasiek 18:26, 28 kwi 2020

ElzbietaFranka napisał(a)
Kasiu wszystko dobrze ze zdrowiem?

Elu, dziekuje za troske, tak, juz jestem
Kasiek 18:36, 28 kwi 2020

Kilka tygodni zaleglosci... postaram sie na szybko pokazac to, co sie dzialo w ogrodzie...I obok niego
W naszych lasach kroluje barwinek...cale stoki i polany sa nim pokryte

I piekny mech...Musze pomyslec, jak go przeniesc do ogrodu

Spacerowo, kolo domu...
Kasiek 18:39, 28 kwi 2020

I takie, gdzies gleboko w lesie...

Kasiek 18:43, 28 kwi 2020

W ogrodzie kwitly magnolie...

Jena calkowiecie zmarzla, ale pozostale pokazaly mase kwiecia...
Pola 18:44, 28 kwi 2020

Kasiu, w moim ogrodzie też odcięłam dwie gałęzie klona japońskiego i to temu najstarszego, myślałam że chory, ale po odcięciu gałki na przekroju nic nie było wydać niepokojącego. Myślę że susza, w tym sezonie będę lala wodę ile wlezie.
Świetnie wyglądają te pomalowane drzewa, trzymam kciuki z twoje drzewo coby operacja się udała.
Cieszę się, że ze zdrowiem lepiej.....
Kasiek 18:47, 28 kwi 2020

Jak co roku, niezawodne i niesamowicie piekne, pokaz daly wisnie ozdobne...I to one bija o glowe, wrazliwe magnolie...

Kasiek 18:54, 28 kwi 2020

Pola napisał(a)
Kasiu, w moim ogrodzie też odcięłam dwie gałęzie klona japońskiego i to temu najstarszego, myślałam że chory, ale po odcięciu gałki na przekroju nic nie było wydać niepokojącego. Myślę że susza, w tym sezonie będę lala wodę ile wlezie.
Świetnie wyglądają te pomalowane drzewa, trzymam kciuki z twoje drzewo coby operacja się udała.
Cieszę się, że ze zdrowiem lepiej.....

Polu, ciecie klona, tez dwoch galezi, przede mna. Moj rosnie w donicy, juz kilka lat i swietnie daje sobie rade, ale...Ostatnio sasiad sie na niego przewrocil, paskudnie ulamaly sie galezie, te dwie musze obciac....Zobaczymy jak bedzie dalej rosl. Chetnie obejrze Twojego
Drzew dostaly makap ze wzgledu , jak powyzej opisywalam, mysle ze to byl dobry pomysl, i...Tak szczerze powiem, fajnie to teraz wyglada
Zdrowko...zycze abysmy wszyscy dali sobie z tym rade...
Polu, temat wody aktualny...Za moment cos pokaze Ciesze sie, ze do mnie zajrzalas
Kasiek 19:02, 28 kwi 2020

Przez te okrrropne wisnie, caly ogrod, zamienil sie w rozowa- biala chmurke...Ich kwiecie, to cudowne widowisko...Uczta dla oczu, nosa i uszu...Tysiace pszczol mialo bal, a ja..codziennie zasypialam pod amanogawami z uczuciem spokoju...