Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 20:23, 17 mar 2021

Daria, troche z poslizgiem...To moj nowy kompostownik. Starszy mam juz kilka lat, jest w wiekszych rozmiarach i bardzo fajnie sie u mnie sprawdza.
Alija 20:24, 17 mar 2021

Kasiu! Ależ u ciebie pięknie i kolorowo, aż miło popatrzeć, tyle kwiatów.
My cieszymy się dopiero pierwszymi kwiatuszkami, ale i u nas powoli się rozkręca.
Pocieszne masz te kosy, moje nie chcą się spoufalać.
sylwia_slomc... 20:24, 17 mar 2021

Śliczności
SlonecznyOgrod 21:23, 17 mar 2021

Acha takie masz kompostowniki, to teraz będziesz jeszcze więcej złota produkować To najważniejsze No i fajnie, że dbasz o to

W tych termokompostownikach to kompost się podobno prędzej robi, ja chciałam od razu wielkogabarytowy zainwestowałam w betonowy 4-komorowy.
teraz będę ciułać żeby zapełnić pierwszą komorę
ElzbietaFranka 23:19, 17 mar 2021

Witam Kasiu

U ciebie wiosną pełna gębą. U nas jeszcze mrozy w nocy w ciągu dnia też byle jak. Podobno od niedzieli dopiero poprawa.

Pozdrawiam i zdrowia życzę
mirkaka 16:08, 19 mar 2021

Kasiek napisał(a)

Mireczko, to kosy Najpierw tata kos, sprawdza nasz ogrod i nas, czy jestesmy godni by w naszym poblizu budowac dom, pozniej samiczka sie troche boczy, a na koncu my dokarmiamy male Leonki, bo rodzice maja ich juz dosc i spindalaja na kolejne randki
To oczywiscie zart, choc prawda tez jest, jak widac na zalaczonym obrazku, barwna

No ale jak to ??
też mam kosy, też mają gniazda, i młode, ale uciekają przecież. Jak te młode dokarmiacie? Też tak chcę
Kasiek 19:08, 24 mar 2021

Alija napisał(a)
Kasiu! Ależ u ciebie pięknie i kolorowo, aż miło popatrzeć, tyle kwiatów.
My cieszymy się dopiero pierwszymi kwiatuszkami, ale i u nas powoli się rozkręca.
Pocieszne masz te kosy, moje nie chcą się spoufalać.

Alijko, wiosna ruszyla juz na calego, w kazdym zakamarku cos sie dzieje, cos sie budzi do zycia
Kosy? Miej dla nich zawsze cos do zjedzenia...Same zaczna przychodzic i zagladac w oczy
Kasiek 19:10, 24 mar 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śliczności

Kasiek 19:17, 24 mar 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Acha takie masz kompostowniki, to teraz będziesz jeszcze więcej złota produkować To najważniejsze No i fajnie, że dbasz o to

W tych termokompostownikach to kompost się podobno prędzej robi, ja chciałam od razu wielkogabarytowy zainwestowałam w betonowy 4-komorowy.
teraz będę ciułać żeby zapełnić pierwszą komorę

dario, no takie Wybralam o mniejszych gabarytach, ale chce kilka. W ten sposob zaoszczedze sobie przewalania lopata ton materialu...Mniejsze ilosci ogarne Tak, w nich kompost robi sie szybciej, i fajnie, bo ostatnio mamy duzo odpadkow; ogrodowych i tych z domowych.
Twoj kompostownik widzialam, robi wrazenie, swietny jest Powodzenia
Zapelnisz go szybciej niz myslisz
Pisalam juz o tym, ale wspomne jeszcze raz:
Jakos nie lubie ogrodow gdzie nie ma chwastow i...Kompostownikow Wywozenie zbieranych resztek, placenie za to, i kupowanie nowej ziemi do np nowych rabat, czy do donic, jest dla mnie najwieksza glupota ogrodnika.
Ogrod tego tez nie lubi
Kasiek 19:19, 24 mar 2021

ElzbietaFranka napisał(a)
Witam Kasiu

U ciebie wiosną pełna gębą. U nas jeszcze mrozy w nocy w ciągu dnia też byle jak. Podobno od niedzieli dopiero poprawa.

Pozdrawiam i zdrowia życzę

Elu, juz coraz cieplej, ten tydzien i nastepny temperatury beda szly do gory
Zdrowia Elus