Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Alija 18:26, 08 mar 2021

Kasiu! Jak u ciebie pięknie, kolorowo, wiosennie. Miło pooglądać, tym bardziej, że u mnie dopiero "kiełki" z ziemi wychodzą. Pozdrawiam i dużo zdrowia oraz dobrego sezonu ogrodowego życzę w dniu dzisiejszego święta.
antracyt 18:51, 08 mar 2021

Pięknie ja czekam na moje pierwsze iryski, codziennie oglądam i nic, nie chcą się pospieszyć
eda 19:02, 08 mar 2021

Kasiek napisał(a)
Tak na szybko, na chwilke...

Kochanym Kobietkom, ogrodniczkom, pierwszy tulipanek W koncu zawsze tak bylo, prawda? Tulipany panowie nosili...Tulipany swoim Paniom

Piękny i pierwszy najbardziej cieszy kochana u mnie biały ciemiernik otwarty jutro fotnę bo zimno się ciemno zrobiło
u nas z gminy wesoły busik jeździł z muzyką głośno ale ubaw był tulipany rozdawali która wyjrzała przez okno

sylwia_slomc... 20:19, 08 mar 2021

Kasiek napisał(a)

Wiuniu, jezyki powiadasz? Chcialabym zeby i u mnnie sie urodzily Jak narazie znalazlam drugie gniazdo, gdzie spi drugi jezyk...Raczej przez przypadek...
Chcialam, jak zawsze, przejechac kosiarka po trawach...A co sie bede meczyc...
I chociaz ladne sa, zieloniutkie, to chcialam je troche odswiezyc...

Cos mnie jednak tknelo...Sprawdzilam co ...w trawie piszczy I dobrze, bo zabilabym spiacego jeza. Zawiniety w suche zdzbla, owiniety jak motek wloczki, schowal sie pomiedzy zielonosci...

Zdziwilam sie, bo co tam, kto tam, naniosl mi tyle suszu...Odgarnelam lekko reka i prosze- pasazer na gape. A raczej gapa a nie pasazer, bo niewiele brakowalo...
Zanim zaczniecie ciac trawy i sprzatac w ogrodzie...Wiecie sami

Ufff dobrze, że go zauważyłaś
sylwia_slomc... 20:22, 08 mar 2021

Kasiek napisał(a)
Tak na szybko, na chwilke...

Kochanym Kobietkom, ogrodniczkom, pierwszy tulipanek W koncu zawsze tak bylo, prawda? Tulipany panowie nosili...Tulipany swoim Paniom

Ja dzisiaj dostałam cebulkę eukomisa Tobie też wszystkiego przyjemnego dzisiaj i nie tylko
mirkaka 11:38, 11 mar 2021

Wspaniała wiosna, tyle zwierzątek
Co to za ptaszki takie oswojone że siadają Ci na ręce?
eda 17:05, 11 mar 2021

Kasiu pięknie kwieciście kolorowo i jeżyk w suchej kulce to ci niespodzianka a na dnie oczka to zwinka ? cudnie u ciebie mają zwierzątka ogrodowy raj
Ja dziś siatkę rozkładałam żeby tulipany zobaczyć cukrówki w tamtym roku dziobały
buziaki
Kasiek 19:36, 17 mar 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Piękna wiosenka, iryski ładnie się prezentują

Ale szczęście miał pan jeżyk

Oj tak, az mi sie nogi ugiely...Na szczescie i dla mnie i dla niego, wszystko skonczylo sie dobrze Ostatnio, jak bylo tak cieplutko, wyszedl na chwile, napil se wody i schowal sie ponownie. Teraz spi... Tempertur spdl, do niedzieli miejscmi m bc do -10 stopni, wiec zaaszyyyl sie porzadnie i czeka naaa lepsze dni Te, beda w przyszlym tygodniu, powoli temperatury zaczna wzrastac. Jeszcze jeden podmuch ziabu i juz, bedzie fajnie
Iryski u mnie juz pomalutku przekwitaja...

Co widac i po kwiatach i po zasychajacych koncowkach lisci...
Kasiek 19:37, 17 mar 2021

eda napisał(a)

jest okej cmok dany

Zyje jeszcze?
Kasiek 19:39, 17 mar 2021

Alija napisał(a)
Kasiu! Jak u ciebie pięknie, kolorowo, wiosennie. Miło pooglądać, tym bardziej, że u mnie dopiero "kiełki" z ziemi wychodzą. Pozdrawiam i dużo zdrowia oraz dobrego sezonu ogrodowego życzę w dniu dzisiejszego święta.

Alijko, bardzo dziekuje za zyczenia, mam nadzieje ze i u Ciebie ogrod w tym roku, i oczywiscie w nastepnych, bedzie cieszyl zdrowymi roslinami, zapachami i bujnoscia