Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

Mala_Mi 22:54, 21 kwi 2016

Urszulla napisał(a)
teraz jak jeżdżę zauważam w ogrodach kiku zwykle młodziutką, a u Ciebie dorodna, nie pamiętam ile ma Twoja lat ale piękna onaPozdrawiam zimna wiosną.

Sadzona w 2008 a to jej pierwsze kwitnienie u mnie 25.04.2009, czyli już 8 lat .. ale ten czas leci.
Były 4 półmetrowe gałązki ale ile radości..

A dziś ma 4 metry szerokości,,, albo coś koło tego. nie mierzyłam
Lukasz2013 22:57, 21 kwi 2016

No ładnie urosła....
Mala_Mi 22:59, 21 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Ania kusiałam s rana worki wystawić przed ogrodzenie, bo dziś śmieci u mniezabieraja i przy okazji zdażyłam klonaa przesadzoć. nie za dużo, ale trochę go przesunęłam. Włosów już nie sdażę umyć, ale sa rzeczy ważne iważniejsze . I od czego jest suchy szampon . Chwała temu kto wymyślił ten kosmetyk .buziol i zbieram się do pracy bo w końcu nie zdazę .

U mnie w środy jazda z kubłami

Mojego klona posadziłam przy przejściu i teraz aż serce boli jak go przycinam Oczy zamykam jak to robię

Tu widać bidaka, ale niestety celem były tulipany ..zakwitły. To już 3 sezon bez wykopywania, są drobniejsze, ale są .

Mala_Mi 23:07, 21 kwi 2016

Lukasz2013 napisał(a)
No ładnie urosła....

Ona to pikuś... te klony to rosną
Sorki za brak rewizyt.. ale Ciebie to na FB oglądam na bieżąco.. a przynajmniej co się akurat pojawi.. jest tego całkiem sporo

Niestety nie wyrabiam... zrobiłam się wolniejsza, wymagania w pracy coraz większe.. jak już odpoczywam od kompa to idę na chwile do ogrodu lub domu coś porobić.. najchętniej bym się wypisała z Forum, bo czas zabiera, ale szkoda..

Czereśnia tak ładnie się odbijała w wodzie.. a ja param te foty Ale co można zrobić telefonem.. u ciebie to jakiś tam aparat zawsze z nazwy.. chyba dobry jak podajesz firmę i model Ja to taki ignorant do elektroniki i do nazw nawet nie wiem jaki mam telefon, komputer, lodówkę .. i auto Kwiatki zapisuje, bo forum tego wymaga.. tzn domaga się nazw..

Lukasz2013 23:11, 21 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)

Ona to pikuś... te klony to rosną
Sorki za brak rewizyt.. ale Ciebie to na FB oglądam na bieżąco.. a przynajmniej co się akurat pojawi.. jest tego całkiem sporo

Niestety nie wyrabiam... zrobiłam się wolniejsza, wymagania w pracy coraz większe.. jak już odpoczywam od kompa to idę na chwile do ogrodu lub domu coś porobić.. najchętniej bym się wypisała z Forum, bo czas zabiera, ale szkoda..

Czereśnia tak ładnie się odbijała w wodzie.. a ja param te foty Ale co można zrobić telefonem.. u ciebie to jakiś tam aparat zawsze z nazwy.. chyba dobry jak podajesz firmę i model Ja to taki ignorant do elektroniki i do nazw nawet nie wiem jaki mam telefon, komputer, lodówkę .. i auto Kwiatki zapisuje, bo forum tego wymaga.. tzn domaga się nazw..

Dużo zdjęć robie telefonem bo zawsze go mam. Czasami aparatem a ta nazwa cholerna sama się wpisuje w opublikowane fotki. Nie da sie tego zlikwidować tylko można pojedyńczo edytować a na to czasu brak. Wiec nazwa aparatu taka reklama wymuszona zostaje. Spoko co u mnie na fb to i na forum. Tam łatwiej dodać fotki na szybko. Pozdrawiam. I nie zapracuj się tam w pracy. I zapraszam w odwiedziny w tym sezonie oczywiście.
Justyna 23:12, 21 kwi 2016

Zjawiskowa Kikusia Spektakularna obfitość!

Dla Ciebie fragment o lotosie. Czytałam i mi się skojarzyło z Tobą
Mala_Mi 23:42, 21 kwi 2016

Justyna napisał(a)
Zjawiskowa Kikusia Spektakularna obfitość!

Dla Ciebie fragment o lotosie. Czytałam i mi się skojarzyło z Tobą

Mariusz testuje zimowanie z zbiorniku.. i zimuje.. tylko aby zakwitnąć to nasz sezon jest za krótki, trzeba pędzić w szklarni. A tej wiosny to wybitnie jest zimno.. mówią, że marzec rekordowo ciepły, ale kwiecień chyba rekordowo zimny . I pstryczek telefoniczny

Mala_Mi 23:48, 21 kwi 2016

Lukasz2013 napisał(a)

Dużo zdjęć robie telefonem bo zawsze go mam. Czasami aparatem a ta nazwa cholerna sama się wpisuje w opublikowane fotki. Nie da sie tego zlikwidować tylko można pojedyńczo edytować a na to czasu brak. Wiec nazwa aparatu taka reklama wymuszona zostaje. Spoko co u mnie na fb to i na forum. Tam łatwiej dodać fotki na szybko. Pozdrawiam. I nie zapracuj się tam w pracy. I zapraszam w odwiedziny w tym sezonie oczywiście.

Mi się nie wpisuje.. na szczęście. Bo nie ukrywam, że jest to wkurzające dla czytającego... dla czytającego laika w tej materii Myślałam, że masz aparat do reklamy, lub nimi handlujesz.. albo należysz do klubu miłośników tego modelu.. albo Cię sponsorują.

A to Ty sponsorujesz ich

Mala_Mi 00:03, 22 kwi 2016

Dla Konstancji foto
Mala_Mi 00:07, 22 kwi 2016

I dla wszystkich odwiedzających dzisiejsze migawki.. telefoniczne..

Psi ząb słabiutki.. liście wielkie, kwiatów mało

Szafirki nie takie piękne jak sąsiadki, ale w połączeniu z wilczomleczem wyglądają super. Sąsiadki szafirki (cała rzeka) maja kwiaty ogromne i prawie nie maja liści.. cudne są.

Pierwsze kwiaty orlików