Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

tulucy 09:43, 21 cze 2016

Mój krwawnik - ubiegłoroczny nabytek - też przegiął, bo z kępki fi 15 zrobiło się kole metra i wszerz i w górę - nie wiem, gdzie toto wcisnąć, bo zagłuszy wszystko, drugi kupiony równocześnie - inny kolor - rośnie skromniej, tak 1/4 tego wielkiego
Kasya 09:46, 21 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)

Krwawnik do wyrzucenia.. kolor nie pasi w tym miejscu i nie mam do niego zdrowia.. fota kiepska, ale to nie o jakość idzie.. a o wielkość..

Taki jest ... selfi z krwawnikiem.. owszem nie jestem za wysoka, ale .. przegiął pałę.. po pachy sięga!!!!!!!!!!!!!

chcialam napisac: wyrzuc go do mnie..ale po pachy...to chyba za duzy
anna_g 11:26, 21 cze 2016

tulucy napisał(a)
Mój krwawnik - ubiegłoroczny nabytek - też przegiął, bo z kępki fi 15 zrobiło się kole metra i wszerz i w górę - nie wiem, gdzie toto wcisnąć, bo zagłuszy wszystko, drugi kupiony równocześnie - inny kolor - rośnie skromniej, tak 1/4 tego wielkiego

Mam dokładnie to samo... Krwawnik zeszłoroczny poszalał okropnie - kępa która zasłoniła wszystko... Ale wyrzucić go jednak mi żal

Mala_Mi napisał(a)

Taki jest ... selfi z krwawnikiem.. owszem nie jestem za wysoka, ale .. przegiął pałę.. po pachy sięga!!!!!!!!!!!!!

Aż taki może nie jest - ale wiele mu nie brakuje.
Margarete 11:45, 21 cze 2016

Ten twój krwanik to typowy reprezentat Gierczusiowe miary....."do cycków"
ren133 13:16, 21 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)

A gdzieś była..
Pod ręką mam takie foty

No to fajnie, że tak pod reką miałaś Ładna ta róża ... biorę jeszcze pod uwagę Red Leonardo ... Dzięki
Madzenka 19:16, 21 cze 2016

Nie lubię krwawnika, tylko ciii nie bij
Sebek 19:20, 21 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)

Kocham przestrzeń, a tam gdzie mogę zagęścić to brak placu..

Przestrzeń musi być.. nie zagracę tego.

Chociaż moich bylin mi żal.. zarosły krzakami.. myślę.. nie mam czasu na ogród to tylko myślę ..

Krwawnik do wyrzucenia.. kolor nie pasi w tym miejscu i nie mam do niego zdrowia.. fota kiepska, ale to nie o jakość idzie.. a o wielkość..

Pewnie klęczysz i się chwalisz

Ciekawe co wciśniesz na jego miejsce? Werbenę pewnie
20:23, 21 cze 2016
Madzenka napisał(a)

mój M wydał mi zakaz zakupu i przynoszenia do ogrodu!...ale dobrze ze ja tez jakoś jego nie potrzebuję bo za wielki jednak rośnie
roma2 20:51, 21 cze 2016

A ja lubię krwawnik, tyle, że mój nie był taki dorodny jak Twój (piszę, jakby cokolwiek innego było) . Wrzuciłam kilka zdjęć Aniu, ale jak nie masz czasu, a nie masz, to nic nie stracisz, bo od zeszłego roku nie ma spektakularnych zmian (czas, czas, czas, a właściwie jego brak). To Ci opowiem na szybko: nie przeżyły od Ciebie tylko ostrogowce i dzwonki, aaa i dwie trawki, dwie się zbierają. A poza tym sobotę spędziłam z siekierą w ręku . Nie znalazłam młotka, a trzeba było wleźć na dach domku ogrodnika i prowizorycznie połatać to co odleciało w wichury. Mąż telefonicznie mnie opierniczył, że mogłam zlecieć. Jeszcze przeprosi . Całuski pracusiu.
nawigatorka 21:18, 21 cze 2016

Madzenka napisał(a)
ciii ja tez nie