Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

asiak 22:50, 11 wrz 2016

Też uwielbiam lato
Fajowe wnusie
hanka_andrus 22:53, 11 wrz 2016

Czarne łapy i czarne stopy, to dzieci lubia najbardziej! Moje do tej pory wspominają błotko między burakami i marchewką jak podlewały ogród z dziadkiem.
Tylko wode do mycia trzeba było kilka razy zmieniać, bo a pierwszym razem naturalna borowina byla. Brudne dzieci, to szczęśliwe dzieci. I tez biegały na golaska! I szybko kojarzyły problem sikania i kupkania.
Mala_Mi 22:54, 11 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Wczoraj przyjrzałem się ogrodowi, wszystko kwitnie jak w środku kata. Orące noce i ciepłe dni powodują, ze nie widać jesieni. Gdyby nie panoszące się grzyby uznałabym ze jest cudownie
Pozdrawiam w ten gorący piekny dzien. Mam nadzieje ze spędzasz go nad wodą a nie przy komputerze

Kilka godzin z wnusiami, a reszta.. komputer.. znów mam coś z oczami od gapienia sie w monitor, wiec na forum nie siedzę.. wystarczy mi praca na kompie

U mnie jest jesień, drzewa zmieniają kolor, berberysy u sąsiadki z zielonych już czerwone.. tylko temperatura mówi, ze lato się nie poddaje..

Prywata była wiec kilka ogrodowych fotek..

Chciałam sprawdzić kiedy trzmielina zmieniła kolor w zeszłym roku.. zmieniła podobnie, bo też było tak sucho

IO szukając fotek mam przed i po .. czyli po roku równiutko..

Buu okiem lepiej widać różnicę.. jednak troche inne ujecie
Mala_Mi 23:04, 11 wrz 2016

hanka_andrus napisał(a)
Czarne łapy i czarne stopy, to dzieci lubia najbardziej! Moje do tej pory wspominają błotko między burakami i marchewką jak podlewały ogród z dziadkiem.
Tylko wode do mycia trzeba było kilka razy zmieniać, bo a pierwszym razem naturalna borowina byla. Brudne dzieci, to szczęśliwe dzieci. I tez biegały na golaska! I szybko kojarzyły problem sikania i kupkania.

Dziś z synową rozmawiałyśmy na temat.. że ludzie maja teraz problemy z tak wieloma problemami, których kiedyś nikt nie traktował jak problem.. jest to ganianie na golasa (prywatny ogród to małe piwo, problem jest na plaży), karmienie piersią gdzie popadnie..tzn gdzie młode zechce jeść.. Mama mi opowiadała, że ja zawsze chciałam jeść cycka jak wsiadała do autobusu pełnego ludzi. I nie było zmiłuj się.. a cycka doiłam do 2 lat

Dziś była pełnia szczęścia .. dwie świnki Pepy brodziły w błotku.. Syn mi kiedyś powiedział, że "brudne dziecko to szczęśliwe dziecko.. i ja taki byłem". Szlag mnie trafiał jak mamusie nie dawały dzieciom bawić się w piaskownicy ..bo się pobrudzą.. po cholerę tam szły?????

Na FB Alinka dziś napisała fajnie (zupełnie przy innej okazji) aż zacytuję " W CZASACH NASZEGO DZIECIŃSTWA NIE BYŁO BAKTERIII.,BO MY JUZ DAWNO BYŚMY NIE ŹYŁY"

Zimą sobie odbijemy z chłopkami.... teraz dla nich nie mam czasu... szkoda, bo dużo ucieka.. starszy gada jak nakręcony.. dużo i z sensem.. to najfajniejszy wiek... szkoda, że nie da siego zatrzymać ..

Mala_Mi 23:06, 11 wrz 2016

asiak napisał(a)
Też uwielbiam lato
Fajowe wnusie

Fajowe Teksty starszego rozwalają na łopatki .. a młodszy tez nie będzie lepszy.. tylko nikt go jeszcze nie rozumie..

I wracamy z prywaty do ogrodu... (ale ogród to moja prywata.. prywata też dla dzieci.. bo w innym wypadku po cholerę mi ten ogród jak nie dla prywaty!!!!!)

Mala_Mi 23:07, 11 wrz 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nie wiedziałam, żę takie niziutkie krzewuszki są

Są... maluszki ..

Mala_Mi 23:09, 11 wrz 2016

Katkak napisał(a)
Jak patrze na Twoja Nostalgię, to mam ochotę jeszcze jedna domówić .

Za mały ogród by mieć 2 jednakowe róże .. duże róże..

Iggia 00:09, 12 wrz 2016

Prywata cudna a zdjęcia traw jak zawsze powalają
Normalnie kocham te Twoje trawy
Bogdzia 05:54, 12 wrz 2016

Super te Twoje chłopaki. Z wielka przyjemnoscią zawsze patrze na połączenie dwóch pięknosci ogrodu i wnusiów.Tylko Ciebie zabrakło na zdjeciach a szkoda. Dobrze ze choc od czsu do czasu wnusie są przed pracą i komputerem.Buziaki.
Basilikum 06:38, 12 wrz 2016

blotne dzieci wspaniale
macham lapka