Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

hanka_andrus 20:57, 20 mar 2016

Wiosenna fotorelacja budująca! Piwonii masz ju,z dużo, a na jednej rabacie będzie wyglądało full wypas!
Słodkie chłopaki w akcji na macie, to lekcja poglądowa jak trzeba wychowywać dzieci, Nie w chodzikach, szelkach podwieszanych, tylko na podłodze! Mają tam wszystkie ćwiczenia naturalnie programowane i używane.
Buziaczki!
Mala_Mi 21:03, 20 mar 2016

Bogdzia napisał(a)
O dzis jest co oglądac. Rosnie młode pokolenie i za kilka lat tylko fotografowanie ogrodu dla Ciebie zostanie bo chłopaki wszystko migiem obskoczą.A może też Ci odpowiedza ,, ..myślę ...może tak , może nie?" Zawsze rzucam sie na fotki Muminków ale muszę przyznac ze i Ty super z tym sprzętem wygladasz i kapotkę śliczna masz .Pozdrówka.

Model.. może pomoże w ogrodzie Na razie lubi grzebać Na razie,, a potem może tak może nie

Mala_Mi 21:13, 20 mar 2016

Kacha123 napisał(a)
Ale szał krokusowy u Ciebie Ja wczoraj cięłam swoje trawy i pomstowałam, że mi się ich tyle zachciało, a co dopiero jak porosną takie jak u Ciebie!
Czekam z niecierpliwością na piwoniową rabatę. Mam nadzieję, że moje sadzone jesienią 2014 zakwitną więcej niż jednym kwiatkiem na wszystkie 9 szt - hihi!

Kasiu.. miej trawy bez wyrzutów sumienia bo bezproblemowe, nic przy nich nie trzeba robić, a wyglądają dobrze od zielonych kiełków po zasuszone kłosy... kupisz piłę i raz dwa przytniesz.. Ja swoje trawy przycięłam w 5 minut. A nożyczkami bym cięła pół dnia????. Bylin tak nie wytnę.. idą nożyczki.. W tym roku wycinanie bylin zajęło mi pełne dwa dni i kawałek.. i jeszcze trochę mam do cięcia. A trawy w 5 minut.. jedynie carexy nożyczkami cięłam. Bez rękawic i ręce mam tragiczne Synowa stwierdziła, że jak po zabawie z dzikiem kotem

Basilikum 21:20, 20 mar 2016

Muminek sie w lrasnala przemienil z niebieska czapeczka
Piwoniowa grzadka wow bedezie sliczna
u Ciebie kaczki a u mnie labedzie
iryskowa grzadka tez sliczna (u ciebie same sliczne) moje iryski juz przekwitaja
Katkak 23:05, 20 mar 2016

Kawalerka dla Iguni superowa . Fajnie się spasowali, bo Feliks rok starszy, a Olaf dokładniutko rok młodszy . To z nawozem wstrzymam się, dziś mi się nie chciało i tak nic specjalnie robić. Znów nie prysnęłam miedzianem, bo padać zaczęło, ech...
MAchamy do Muminków. Do cioci Ani też, ale wiesz jak jest , jak kawalerka, to kawalerka
Mala_Mi 23:52, 20 mar 2016

agata19762 napisał(a)
Ania u mnie teraz -2 st.
Takie sprzęty są bardzo pomocne w ogrodzie.kiedyś sobie dokupię.
A na razie ręczna robota

Czasami aby ogarnąć trzeba wybierać co kupić .. trawy, żywopłot, tuje..pomaga taka zabawka

Mala_Mi 23:53, 20 mar 2016

Katkak napisał(a)
Kawalerka dla Iguni superowa . Fajnie się spasowali, bo Feliks rok starszy, a Olaf dokładniutko rok młodszy . To z nawozem wstrzymam się, dziś mi się nie chciało i tak nic specjalnie robić. Znów nie prysnęłam miedzianem, bo padać zaczęło, ech...
MAchamy do Muminków. Do cioci Ani też, ale wiesz jak jest , jak kawalerka, to kawalerka

Nawet wykładzina pod kolor oczu Ależ już fajna dziewczynka
06:25, 21 mar 2016
Mala_Mi napisał(a)

Nawet wykładzina pod kolor oczu Ależ już fajna dziewczynka

po mamusi

06:27, 21 mar 2016
o piwoniach czytam ...oj będziesz ty chyba musiała szczegółową prezentacje robić jak będą kwitły
Madzenka 06:41, 21 mar 2016

Piwoniowa będzie boska. Nie przypuszczałam, ze masz ich aż tyle Kiedyś będziesz prowadzić sprzedaz !