zoja
22:13, 01 kwi 2016

Wracaliśmy z eM poprzez sklep Tes..o żeby zakupić coś na jutrzejszy obiad.
eM krążył pomiędzy półkami, a ja zgubiłam się w sektorze z ogrodowymi.
Na półce spotkałam bukszpany - tak te z promocji ostatniej - 6paki.
Stały sobie i nie kusiły - najpierw wzięłam 2 - przy pozytywnej reakcji eMa wróciłam po jeszcze 2 a tuż przed samym wyjściem zaprowadziłam go do półki i powiedziałam, że te dwa ostatnie to będą tęsknić za kolegami i szkoda ich zostawiać
Usłyszałam: :ale nie będę musiał ich sadzić?
po mojej twierdzącej odpowiedzi uzyskałam zgodę i na te dwie sierotki
/Zgoda była niezbędna bo cena 19,99 a on płacił, no i do domu jakoś musiałam dotrzeć... a poza tym jutro mam plany ogródkowe - lepiej nie mieć obrażonego w domu./
Tak wyglądał nasz wózek: (1 w ręce)
Po odejściu od kasy sprawdziłam paragon
wygląda tak:
! przecenili je na 4,99 zł za 6-pak!
Nie muszę chyba mówić, że objechaliśmy pozostałe Tesc..a w Warszawie. Niestety nigdzie więcej nie było bukszpanów
Za to kupiłam jeszcze jagodę goi, jagodę kamczacką, winogrono i budleję.
eM wykazał się cierpliwością (w szukaniu), zaangażowaniem (jazda po innych T to jego pomysł) i wyrozumiałością (chciał mi kupić te bukszpany nawet w normalnej cenie - niezwykłe).
w ogóle trochę mu się odmienia - wychodzi na taras i mówi: "nasz ogród"
a przecież pokazałam zdjęcia jak to wszystko teraz wygląda 
eM krążył pomiędzy półkami, a ja zgubiłam się w sektorze z ogrodowymi.
Na półce spotkałam bukszpany - tak te z promocji ostatniej - 6paki.
Stały sobie i nie kusiły - najpierw wzięłam 2 - przy pozytywnej reakcji eMa wróciłam po jeszcze 2 a tuż przed samym wyjściem zaprowadziłam go do półki i powiedziałam, że te dwa ostatnie to będą tęsknić za kolegami i szkoda ich zostawiać

Usłyszałam: :ale nie będę musiał ich sadzić?
po mojej twierdzącej odpowiedzi uzyskałam zgodę i na te dwie sierotki

/Zgoda była niezbędna bo cena 19,99 a on płacił, no i do domu jakoś musiałam dotrzeć... a poza tym jutro mam plany ogródkowe - lepiej nie mieć obrażonego w domu./
Tak wyglądał nasz wózek: (1 w ręce)

Po odejściu od kasy sprawdziłam paragon

! przecenili je na 4,99 zł za 6-pak!
Nie muszę chyba mówić, że objechaliśmy pozostałe Tesc..a w Warszawie. Niestety nigdzie więcej nie było bukszpanów

Za to kupiłam jeszcze jagodę goi, jagodę kamczacką, winogrono i budleję.
eM wykazał się cierpliwością (w szukaniu), zaangażowaniem (jazda po innych T to jego pomysł) i wyrozumiałością (chciał mi kupić te bukszpany nawet w normalnej cenie - niezwykłe).
w ogóle trochę mu się odmienia - wychodzi na taras i mówi: "nasz ogród"