Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 13:00, 25 kwi 2021

Urszulla napisał(a)

Tak,to prawda

Dzięki za info o anabelkach. Jakieś zaćmienie miałam

Ja też tak czasami mam
Milka 13:11, 25 kwi 2021

danuta_szwajcer napisał(a)
No jak ja mogłam takich pięknych berberysów nie zauważyć jak byłam? Fajny klonik nowy nabytek. U Ciebie jednak dużo więcej kwitnie już. Przykre, że ślicznotka kicia chora, może uczulona na coś, mojej Kropce kiedyś po szczepieniu tak się stało. Powo, niech szybko wraca do zdrowia pozdrawiam

Danusia, naprawdę nie pamiętasz?? przecież to ogromne i z daleka widać.
Dziś słonecznie, ale znowu zimny wiatr wieje.
To Misia Danusiu, no biedna ona bardzo. Jutro jeszcze do mojego weta jadę,ale i w specjalistycznej klinice rezerwuję wizytę. Dostała zastrzyki, na usg nie zobaczyli, co to. Buziaki

sylwia_slomc... 13:14, 25 kwi 2021

Milka napisał(a)

Sylwia, wszystkie berberysy są, na wyspie im extra, ja tylko usuwałam tu, gdzie ten talerz rzeźbiłam, bo ciasno tam magnolii, miejsca jak na lekarstwo i stale miałam problem z pracami tam.
Wyspa dalej rajem ptasim.
Za dużo mam wszystkiego, ale co robić, ciekawa jestem, jak wy sobie będziecie radzić za 10 lat.

Irenko pewnie sobie będzie musiało dać radę samo, będzie bardziej parkowo niż bylinowo....tak sądzę, chyba, ze się sensowna ogrodowa synowa trafi
My kochamy drzewa i krzewy tak jak Wy więc i tak będzie sporo koloru i kwiecia, prawie wszystko u mnie kwitnie w sezonie....no tylko zimozielone szyszkują, a reszta w kwieciu
sylwia_slomc... 13:17, 25 kwi 2021

Milka napisał(a)

Sylwuś, to nie kicia, a piesek- Misia, ta co w końcu leczona na padaczkę.
Wróciliśmy od weta, na ostrym dyżurze kasują strasznie.
W sumie pysk wygolony, wygląda jak sierota i nie wiedza co.Musimy do kolejnej kliniki jechać, gdzie są specjaliści od RTG szczęki, może ząb, a może coś innego.

jak ja to czytam??? O budzącej was Kici czytałam i potem o wecie i tak mi się skojarzyło Bidulka Misia. A padaczkę leczycie z powodzeniem? My Bonusia dwa lata temu musieliśmy uśpić dostał, ataku pierwszy raz w życiu w tym dniu i potem jeden za drugim u weta mimo leków, a na koniec stracił przytomność i nie odzyskał jużJeden dzień i po psiaku było
Gosialuk 14:00, 25 kwi 2021

Biedny piesek, smutną ma minkę. Berberysy można odmłodzić ścinając radykalnie, ale jak to taki ptasi raj, to po co.
Milka 14:07, 25 kwi 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

jak ja to czytam??? O budzącej was Kici czytałam i potem o wecie i tak mi się skojarzyło Bidulka Misia. A padaczkę leczycie z powodzeniem? My Bonusia dwa lata temu musieliśmy uśpić dostał, ataku pierwszy raz w życiu w tym dniu i potem jeden za drugim u weta mimo leków, a na koniec stracił przytomność i nie odzyskał jużJeden dzień i po psiaku było

Sylwia, to wszystko przez mój zwierzyniec.
Tak, padaczka opanowana, lekami już nasycona i super się czuje i zachowuje, jak dawna Misia.
To mieliście pecha, jej ilości ataków nie zliczę. Takie życie.
Milka 14:08, 25 kwi 2021

Gosialuk napisał(a)
Biedny piesek, smutną ma minkę. Berberysy można odmłodzić ścinając radykalnie, ale jak to taki ptasi raj, to po co.

Gosiu biedna, oby prawidłowa diagnoza była, jeszcze to przed nami, czekamy do poniedziałku.

Gosiu, ja wywaliłam tylko te berberysy koło magnolii, a tak mam bez cięcia rewelacyjne, inne formuję, mam ich od groma
greg66 14:11, 25 kwi 2021

Ojej a co się stało Misi?
Irenko podrap ją pod szyjką ode mnie
trzymam kciuki u mnie też z Funią trochę niedobrze. Staw biodrowy mocno zwyrodzony
danuta_szwajcer 15:21, 25 kwi 2021

Oj biedna Misia no taki duzy guz, moze od zeba, oby dobrą diagnoze postawili szybko i zaradzili, też zawsze cierpie razem z moją psiunią a tez chorowita, od czasu jak daje leki na tarczyce to duzo lepiej. A berberysow no nie zauwazylam tych na wjezdzie, chyba ze stresu haha , wyspę berberysowa to i owszem, bardzo dobrze pamiętam. U nas tez slonko, porobiłam troche w ogrodzie ale wrocilam bo wieje strasznie.Powo
Milka 15:36, 25 kwi 2021

greg66 napisał(a)
Ojej a co się stało Misi?
Irenko podrap ją pod szyjką ode mnie
trzymam kciuki u mnie też z Funią trochę niedobrze. Staw biodrowy mocno zwyrodzony

Nie wiem Grzesiu, nagle mąż zauważył wczoraj guz i opuchliznę. Kolejne wizyty i zobaczymy co, oby dobrze i szybko się wszystko skończyło. Biedna twoja Funia, pewnie chodzić jej trudno, a co dopiero ganiać. trzymam kciuki za psinkę