Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 13:57, 22 mar 2016

eee_taam napisał(a)
a ty Irenko widziałaś jaka woda mi się marzy ...no może nie taki kanał ale jedna płyta czy nawet nieregularny płaski kamień ...ale coś takiego ...bo właściwie mam dużo stawów za drogą to już na działce nie chcę

http://www.florera.nl/moderne-tuin-strakke-tuin-loungetuin (nie umiem zatrzymać pokazu slajdów)

PS. żaby mnie obrzydzają choć czasem spotykam na rabatach ale nawet w rękawiczkach nie mam odwagi ich dotknąć

Widziałam, pamiętam jak kiedyś juz pokazywałaś...
U mnie nie, ale u ciebie czemu nie, koszt spory, ale skoro ci się podoba
u mnie żabki małe, ale rzadko, więc i obrzydzenie mnie nie męczy, i tak dzięki ogrodowi sporo uprzedzeń i obrzydzeń się pozbyłam
Agania 14:04, 22 mar 2016

Irenko podziwiam plany nasadzeniowe i te filary i łuki...to u Ciebie?...toż to prawdziwe odkrycie

piękna odsłona nie maluj proszę...szkoda tego spatynowanego efektu idealne miejsce pod róże i powojniki, donice i fontanna do uruchomienia jak znalazł
anabuko1 14:09, 22 mar 2016

Milka napisał(a)

Widziałam, pamiętam jak kiedyś juz pokazywałaś...
U mnie nie, ale u ciebie czemu nie, koszt spory, ale skoro ci się podoba
u mnie żabki małe, ale rzadko, więc i obrzydzenie mnie nie męczy, i tak dzięki ogrodowi sporo uprzedzeń i obrzydzeń się pozbyłam

O to tak jak ja.
Z wielu obrzydzeń się wyleczyłam, do wielu przyzwyczaiłam dzięki działce.
I dzięki Fionie do myszek.Bo reagowałam na nie strasznie ,,hiii hiiii
Kindzia 14:10, 22 mar 2016

Milka napisał(a)

No pokażę, muszę wybrac i mąż zrobi, tez nie szybko, ale w tym sezonie, ile on ma na głowie, przez moje chciejstwa

Zygmuś patrzy w Ciebie jak w obraz, zrobi dla Ciebie wszystko Irciu
Milka 14:33, 22 mar 2016

AGANIU
no widzisz, ja rzadko to pokazuję, winogrona zakrywały, a teraz wyobraź sobie to miejsce w różach i powojnikach Malyeen, pachnący i piękny, potem 2 inne będą kwitnąc aż do zimy
Powojniki posadzone, teraz róże, wolno wybieram
No to nie odnawiam, spatynowały sie po 19 latach

anabuko1
Aniu, tak działa ogród a myszki lubię; kiedyś ze 100 było pod psią budą, bo żarcie tam stało, ale ta buda jak willa

KINDZIA
Kasiu,oby tak
malgorzata_s... 14:34, 22 mar 2016

Patrzę co tyle wpisów a tu nie dosyć że praca wre to jeszcze plany rewelacyjne Fontanna tam aż się prosi
danuta_szwajcer 14:52, 22 mar 2016

Super pomysł, że fontanna a nie oczko, sama u siebie zaczynam myślec, żeby przerobić oczko w samą fontanne bo uwielbiam szum wody. Kiedyś uparłam się na oczko ale nie wiedziałam, że 6 wnuków będzie i pracy z tym też dużo. U Ciebie ta fonntanna w tym miejscu będzie super. a te łuki masz do pozazdroszczenia tak jak i ten mur, oświetlenie też będzie?
Kasya 15:09, 22 mar 2016

Agania napisał(a)
Irenko podziwiam plany nasadzeniowe i te filary i łuki...to u Ciebie?...toż to prawdziwe odkrycie

piękna odsłona nie maluj proszę...szkoda tego spatynowanego efektu idealne miejsce pod róże i powojniki, donice i fontanna do uruchomienia jak znalazł

ja tez jakos wczesniej nie widzialam i bardzo mi sie podoba
07_Rene 15:23, 22 mar 2016

Przyłączam się do słów zachwytu. Te łuki w różach i powojnikach będą wyglądały bosko

Anafalis u mnie dopiero startuje. Z ziemi wylazły pojedyncze gwiazdki, fotka u mnie.
BasiaLT 15:26, 22 mar 2016

Irenko dobrze że odkryłaś te łuki bo szkoda takich piękności pod winorośla.