Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Dorota123 08:47, 24 cze 2017

Ty mi życzyłaś zdrowia, a teraz Ty potrzebujesz go tak bardzo. Miałam podobnie, w szpitalu rozsypał mi się całkowicie kręgosłup więc wiem jak to jest. Po operacji usunięcia nerki brałam zastrzyki z morfiny, to pozwalało w nocy usnąć. Wręcz prosiłyśmy o te zastrzyki.
Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia.
Milka 11:33, 24 cze 2017

Dorotko, wszyscy potrzebują zdrowia, współczuję przejść. Nerki takie ważne, choć jak w kawale o organach, dyspurs prowadziły, który najważniejszy i wyszło, że d...a tak do rozweselenia nas obu
W sumie jestem twarda baba, ale ciut spanikowałam, ale uśmiech i do przodu, oczywiście dbając o siebie

hosty się duszą, że też muszą tak szybko rosnąć
ElzbietaFranka 11:43, 24 cze 2017

Milus tak mi sie podaba nazywac Ciebie. Kuruj sie, ogrod nie zajac, masz ladnie wiec spowolnij. Jedynie podziwiaj Twoje arcydzielo ktore stworzylas.

Trawniczek mam ladny sama podziwiam. To Emus tak dba nakupil roznych maszynek wiec dba. Podlewanie nawozenie tez duzo daje.
Pokaze sprzet ale nie mam teraz dostepu do fot moze wieczorem.
Milka 11:47, 24 cze 2017

BasiaLT
Basiu dziękuję, jakoś będzie najgorzej zacząć z lekarzami, to potem nie odpędzi się człowiek

Anda
Dziś sobie popatrzę na ogród, lilie kwitną, a nie miałam czasu, dzięki Ewo, mam nadzieję na poprawę, bo mam kolejne spotkania w planie

Sylwia
U nas tez jest super spec, ale wiesz..na razie inne metody chcę wykorzystać
Dzięki za info, poczytam o nim

Bogdzia
Jak fajnie, że jesteś wiesz...jestem twarda, nie poddaję się, ale pierwszy raz miałam coś takiego i bardzo się wystraszyłam, no ale 2 ostanie lata ciut mnie zahartowały, gorsze rzeczy byłybuź

buczek ładnie urósł, pora jaśminowca ciachnąć, bo za bardzo go przesłania.

Milka 11:50, 24 cze 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Milus tak mi sie podaba nazywac Ciebie. Kuruj sie, ogrod nie zajac, masz ladnie wiec spowolnij. Jedynie podziwiaj Twoje arcydzielo ktore stworzylas.

Trawniczek mam ladny sama podziwiam. To Emus tak dba nakupil roznych maszynek wiec dba. Podlewanie nawozenie tez duzo daje.
Pokaze sprzet ale nie mam teraz dostepu do fot moze wieczorem.

Lubię, jak tak mnie nazywasz
Mam tempo żółwia, a dusza rwie się do plewienia
Podziwiam eMusia, trawnik świetny, mój regularnie kosi, ale chce dziki, mówi, że nie będzie się z nim cackał, tez nie ma czasu, więc cieszę się, że mam skoszone
hanka_andrus 12:00, 24 cze 2017

No i to jest właściwe podejście do trawnika! Trawa , to trawa. Jak skoszone to i ładnie jest, Nie ma co łez ronić jak coś się innego zalęgnie. Najwyżej sie wykopie.Do reszty bym osiwiała, gdybym nad każdym patyczkiem się trzęsła.

Pozdrówka.
Milka 12:01, 24 cze 2017

Ula
No dziś będzie

gosika67
To mnie Gosiu zaskoczyłaś, bo ostanio lato już po równo mamy

Jana
Kwitną w najlepsze, pora nawóz im dac, bo trud wielki je czeka
Anabelki też kwitną, różowe i białe.
Zdrowie z latami chyba ubywa dam radę, w końcu ogród czeka

Anabell
O rany, do czego nas te ogrody doprowadzają, ratowac buksy, no oszołomki z nas
Ale na poważnie, każdy z nas tak ma, cieszę się, że już jesteś na prostej. Ja też się wykaraskam, oby tylko nic nie dźwigać, nawet noszenie konewek 2-ch to już dla mnie za ciężko.
Zdrówka i dużo radości z ogrodu

AniMa 12:03, 24 cze 2017

Irenko Kochana czytam i współczuję. Z tego co piszesz, to może rwa kulszowa cię dorwała- przy zwyrodnieniach lędźwi (lub przepuklinach) może dojść i do porażenia nóg...(przeżyłam to na wiosnę, jak pas ziemi pod chodnik do basenu w zimnicy odchwaszczałam).
Dziewczyny mają rację - porządny terapeuta, masaże i faktycznie można na nowo się odrodzić. Najlepsze są te, które w trakcie samego masażu bolą (moim zdaniem), potem ból przechodzi....
Tulam Cie mocno
Milka 12:07, 24 cze 2017

hanka_andrus napisał(a)
No i to jest właściwe podejście do trawnika! Trawa , to trawa. Jak skoszone to i ładnie jest, Nie ma co łez ronić jak coś się innego zalęgnie. Najwyżej sie wykopie.Do reszty bym osiwiała, gdybym nad każdym patyczkiem się trzęsła.

Pozdrówka.

Dokładnie Haniu ja już się przestawiłam, ale na początku forumowania, to ten trawnik chowałam, teraz nie. Zresztą jego nogi tez do kitu
Może gdyby był mniejszy ogród..., za dużo u nas wszystkiego, trzeba się cieszyć, tym co jest, buziaki
Milka 12:11, 24 cze 2017

AniMa napisał(a)
Irenko Kochana czytam i współczuję. Z tego co piszesz, to może rwa kulszowa cię dorwała- przy zwyrodnieniach lędźwi (lub przepuklinach) może dojść i do porażenia nóg...(przeżyłam to na wiosnę, jak pas ziemi pod chodnik do basenu w zimnicy odchwaszczałam).
Dziewczyny mają rację - porządny terapeuta, masaże i faktycznie można na nowo się odrodzić. Najlepsze są te, które w trakcie samego masażu bolą (moim zdaniem), potem ból przechodzi....
Tulam Cie mocno

Czyli wiesz, jaki to ból i strach, biednaś była Aniu, fajnie że już ok, na to liczę i u siebie; mam jakies guzy na kręgosłupie 12 i 16cm, nazwy nie pamiętam, przepukliny tez, ale jakby zbadać ogrodniczki, to pewnie większość ma
Dzięki kochana