Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Kasia73 17:20, 08 lis 2017

Irenko pozdrawiam serdecznie. Piękne kolory w Twoim ogrodzie myślałam ostatnio o Tobie ciasto marchwiowe piekłam.

Ps zaszalałam kupiłam ambrowca
hanka_andrus 17:58, 08 lis 2017

Te ścięłam hortkowe kwiaty. U mnie już były brązowe, a do wiosny fruwałyby po całym ogrodzie. Susz wykorzystałam do okrycia też hortek, w zimnej szklarni. Mam tam 3 nowe sadzonki, ukorzenione od lata, może nie zmarzną?
ElzbietaFranka 18:49, 08 lis 2017

Milus u Ciebie takie sloneczko to dzisiejsze. Pojechalam na dzialeczke aby cos zrobic bo mowili, ze piekna pogoda ma byc również tw centrum amtu szaro buro i ponuro.
Ale pogoda dobra do roznych robot jesiennych. U mnie znowu pozalewane wiec moje prace to odwadnianie i grabienie lisci.

Dzisiaj tez powiazalam trawy najgorsza robota . U mnie tez rozplenice obszernr i wysokie. Powiazane to,stoja jak matroszki.

Mam cale rece poklote od traw bo jak tu wiazac w rekawicach.

Ja nie ciacham kwiatow hortensji mam juz kilka bukietow i wystarczy.
Tak sie czasami zastanawiam kiedy mam wiecej pracy wiosna czy jesienia.
Margerytka40 18:51, 08 lis 2017

Piękne masz trawy . Chyba zachorowałam na Amazon Mist,niedawno oglądałam na żywo u Ren 133 i bardzo mi się spodobała. Te hakonki u Ciebie ......mmmmm
malgorzata_s... 19:24, 08 lis 2017

Cudowna jesień Uczta fotkowa smakowita Irciu jest co oglądać
Basilikum 19:25, 08 lis 2017

Irenk macham lapka z zaplakanej deszczem bawarskiej wiochy
pieknie u Ciebie jak zwykle ale to juz wiesz cmok cmok
sylwia_slomc... 20:53, 08 lis 2017

Milka napisał(a)

Tak
Ale mam już ich pełno do wywalenia, oddam Tobie i Marioli
wiosną
niektórym fajnie

Wiesz, że My z Mariolka chętnie przygarniemy
Myślę nad tym czy ten tatarak w tych donicach nie wymarznie zimą?bo wygląda superowo
sylwia_slomc... 20:56, 08 lis 2017

Milka napisał(a)

gracki

tatarak

Rewelacyjne obrazyMasz najładniejsze rozplenice na O... a myślisz o zmianie
Kindzia 10:27, 09 lis 2017

Nawet nie wiesz Irciu jak mnie cieszy, że Moudry tak duże będą, takie mi potrzebne, pod siatkę przesadzę w przyszłym roku, pod sąsiadów. Pod jeżyną też będą, Variegatusy mi tam bardzo przeszkadzały owoce zbierać. To tak w skrócie, mam nadzieję, że wiesz o czym Ci piszę
danuta_szwajcer 12:34, 09 lis 2017

Milka napisał(a)
za 2 zł na starociach kupiłam cudeńko
teraz tekst mus tłumaczyć z tyłu

róża juz ścięta do bukietu wnusi

No cudenko A po jakiemu to, niemiecki, dobrze widzę? Jesien u Ciebie piękna, bardzo mi się ta weranda w domku letnim podoba, sielski klimat, tylko siedzieć i ogród podziwiać Szkoda, że tak daleko bo bym Ci super fachowcow od ciecia podesłała i za 400 stówki, powicinanie, poprzycinane, wywiezione i posprzątają Z nogą lepiej bo chodzę teraz na gimnastykę. Pozdrawiam Irenko